‘DE VENT I ALES’ Txarango anuncia el títol del seu quart disc i avança algunes cançons en un documental

Serà l’últim disc de Txarango abans de la seva dissolució

Txarango fa públic el nom del seu quart i últim disc que surt el proper 19 de juny: es dirà ‘De vent i ales’. Abans de la seva publicació s’ha presentat una peça documental en la que es poden veure imatges dels viatges que Txarango ha fet els últims anys i que han inspirat aquest nou disc.

El documental, gravat per ells mateixos, s’hi troben fragments de nou de les setze noves cançons: “Quan cau el sol”, “Nous camins”, “Les coses senzilles”, “Si sabessis”, “Avui que fas anys”, “Bendita vida”, “Aguacero”, “La foguera” i “És hora de tornar a casa”.

Des del peu del mont Fuji a Colombia, de la ruta dels Balcans d’entrada a Europa als camps sahrauís o al Senegal. Totes les experiències que la banda ha viscut en aquests viatges s’han plasmat en el disc de comiat d’una de les bandes més importants dels últims anys a Catalunya.

El documental acaba amb un agraïment als seus seguidors durant tots aquests anys:

“Aquest nou disc és un adéu. I també un regal. Un regal que hem escrit i compost per intentar donar les gràcies. Gràcies de tot cor per cada passa compartida. Gràcies per ser i per vibrar. Gràcies infinites per formar part de l’aventura més gran de les nostres vides”.

Notícia

24 Maig 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant