David Guetta i Sia avancen un fragment de ‘Let’s love’ a TikTok, la nova cançó conjunta que surt aquest divendres

Repassem les cinc col·laboracions entre David Guetta i Sia

Aquest divendres, 11 de setembre, el francès David Guetta i l’australiana Sia estrenen una nova col·laboració anomenada Let’s love.

Fa pocs dies van compartir un petit teaser a les xarxes socials i ara estrenen un fragment de la cançó a TikTok amb un vídeo en què David Guetta aprofita per ensenyar-nos que està molt en forma.

@davidguetta##

♬ Let’s Love – David Guetta & Sia

En el text que acompanya el vídeo s’hi pot llegir “#letslove Podem passar els moments difícils junts? Utilitza #letslove per mostrar-nos com et mantens positiu: fent fitness, dansa, dibuixant… És el teu moment per brillar”.

No és la primera col·laboració entre David Guetta i Sia

Sembla que la fórmula els ha funcionat molt bé en el passat i per quest motiu la volen reeditar. Ja hem pogut escoltar els dos artistes junts en cinc ocasions.

‘Flames’

És la col·laboració més recent; va sortir el 22 de març del 2018. La cançó va fer que Sia aconseguís una nominació als ARIA Music Awards, un dels premis més prestigiosos de la música a Austràlia. A més, el videoclip ja té més de 171 milions de reproduccions.

‘Bang my head’

L’any 2015 publicaven Bang my head, una cançó que també va arribar a dalt de tot de les llistes a tot el món. En aquesta ocasió no només hi havia la col·laboració de Sia, sinó que també hi participava el raper Fetty Wap.

‘Helium’

Potser és una de les cançons que menys recorregut han tingut, tot i que va arribar a la posició 71 a la llista Hot 100 de Billboard. Sia i David Guetta també comptaven amb un dels grans de la música electrònica, Afrojack.

‘She wolf (Falling to pices)’

El 2012 també hi va haver col·laboració entre Guetta i Sia. Una cançó del tot èpica i amb un videoclip que hi està a l’altura. She wolf ja té  més de mig milió de reproduccions a YouTube.

‘Titanium’

Arribem a una de les grans cançons de la música electrònica de tots els temps, sense la qual no s’entendria l’evolució de la música de ball.

Titanium va sortir l’any 2002 i va ser una de les primeres col·laboracions d’una artista del món de la música pop amb un artista de música electrònica o EDM. El videoclip té més de mil milions de reproduccions. Una autèntica obra d’art.

Haurem d’esperar per veure si Guetta i Sia són capaços de repetir aquest èxit amb el seu nou llançament.

Notícia

7 Setembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant