Crítiques a Shakira per la nova cançó ‘Me gusta’ amb Anuel AA

Shakira treu nova cançó, ‘Me gusta’, en col·laboració amb Anuel AA. // Shakira

El senzill, amb ritmes jamaicans, és la primera producció de l’any de la colombiana

Shakira ha tret una nova cançó. Me gusta és el títol d’aquesta col·laboració entre l’artista colombiana i el cantant de reggaeton de Puerto Rico Anuel AA, que ja està disponible a totes les plataformes digitals.

En aquest nou senzill, la cantant fa una picada d’ull als nostàlgics dels anys 90 i hi incorpora ritmes jamaicans, fent servir la tornada del famós èxit del grup Inner Circle Alalalala long. A més, Me gusta és la primera producció de Shakira del 2020 després de llançar el seu últim àlbum, El dorado, fa tres anys.

Dures crítiques

Les xarxes, però, no han tardat a criticar durament la col·laboració de l’artista colombiana amb un cantant polèmic de reggaeton, Anuel AA. Té alguns temes amb referències clarament masclistes i homòfobes i, a més, el van acusar de possessió il·lícita d’armes quan la policia de Puerto Rico el va detenir amb tres pistoles, nou carregadors i 152 bales. De fet, va estar 30 mesos a la presó i en va sortir el juliol del 2018.

 

Alguns exemples de les lletres d’Anuel AA

‘Brindemos’

“Alzo mis cadenas como si estuviera en Belén

y tengo una puta gritándome amén”

‘Esclava’

“Bebé, yo te como ese toto, te lo meto por esos tres rotos”

‘Intocable’

“Te daba hasta el dedo por el culo, cabrón, tú eres maricón”

“Estás más apagado que Puerto Rico para el huracán María” (l’huracà Maria va causar, el setembre del 2017, més de 7.000 morts)

Compte enrere per a la Super Bowl

Shakira ha produït aquesta nova cançó mentre es troba en plena preparació de l’espectacle per a la final de la Super Bowl, que el 2 de febrer farà en col·laboració amb la cantant i actriu Jennifer López.

Shakira treu nova cançó, ‘Me gusta’, en col·laboració amb Anuel AA. // Shakira

Notícia

13 Gener 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant