Confusió a les campanades de les Canàries de TVE

A les 23.59 h, els presentadors van anunciar que el rellotge havia de sonar durant tres minuts abans de la mitjanit, i després es van precipitar a l’inici de les campanades

Els espectadors de Televisió Espanyola van viure un d’aquells moments caòtics que deixen sovint els especials de les campanades. En aquest cas va ser a la retransmissió de les campanades de les Canàries, des de la platja de Las Canteras de Las Palmas de Gran Canaria. Els presentadors, Ruth Lorenzo i Roberto Herrera, van tenir molts problemes per seguir el compte enrere cap al 2020.

A les 23.59 h van explicar les novetats d’un rellotge “únic al món” que, suposadament, havia de començar a sonar tres minuts abans de la mitjanit. De sobte, Roberto Herrera es precipita i anuncia l’inici de les campanades. Però encara no ho eren. De fons se senten crits de la gent: “No, encara no!

Ruth Lorenzo el frena i just després comencen, ara sí, les 12 campanades. Podeu veure el moment de màxima confusió a partir del minut 7 del vídeo següent.

Alguns usuaris de les xarxes socials van criticar l’error de RTVE.

Notícia

2 Gener 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant