Confirmat! Billie Eilish interpretarà la banda sonora de la nova pel·lícula de James Bond

Billie Eilish serà la cantant de la cançó principal de la pel·lícula No time to die, la vint-i-cinquena entrega de la saga.

Segons informa el compte oficial de la pel·lícula, Billie Eilish ha escrit la cançó amb l’ajuda del seu germà Finneas O’Connell . La cantant també ho ha anunciat a través de les seves xarxes, “”No Time To Die” JAMES BOND. I JO SERÉ LA CANTANT DEL TEMA! QUÈÈ?”

Hans Zimmer serà el director

En un principi s’havia contractat Dan Romer per dur a terme l’obra, però es va acabar descartant per desavinences creatives amb la direcció. Segons expliquen tenia una idea “massa experimental”.

Hans Zimmer té una carrera més que contrastada, és creador de grans bandes sonores, com Interestellar, Batman contra Superman, Pirates del Carib o Origen.

Billie Eilish se suma a Adele i Sam Smith

Billie Eilish s’uneix a cantants que ja han participat anteriorment en aquesta saga com Adele, amb Skyfall, i Sam Smith, amb Writing’s on the wall. 

No time to die és la cinquena i última entrega que protagonitza Daniel Craig. Ha interpretat Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) i Spectre (2015).

Des que es va saber que Craig no continuaria interpretant James Bond, van començar a córrer els rumors sobre el seu substitut. Price Brosnan, actor de la saga als anys 90, va declarar en una entrevista que el proper actor podria ser una dona i tots els ulls miren cap a Lashana Lynch, actriu que també apareix a la nova pel·lícula que s’estrena aquest 2020.

Notícia

14 Gener 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant