Com han reaccionat els famosos al coronavirus?

Ja és oficial: segons l’OMS, el coronavirus ja és una pandèmia i afecta tothom per igual. D’altra banda, ja sabem quines són les recomanacions de les autoritats sanitàries que hem de seguir per prevenir la malaltia, però com han reaccionat els famosos?

Una de les primeres que s’ha deixat veure en públic amb mascareta ha estat Selena Gómez durant un viatge a Chicago amb la seva mare.

Rosalía ha penjat una Història a Instagram en què se la veu amb una màscara negra.

Naomi Campbell ha posat en un aeroport vestida de dalt a baix amb un vestit de protecció, mascareta, guants i ulleres.

A Úrsula Coberó també se l’ha vist utilitzant una mascara a Tòquio.

View this post on Instagram

Tokio in Tokyo 🌸 Finally 🙌🏻

A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) on

L’actriu Gwyneth Paltrow ha decidit posar-se una mascareta per viatjar a la capital de França.

A més de prendre precaucions, alguns artistes han optat per buscar-hi el costat positiu:  fa pocs dies va ser Netta i ara Cardi B, que ha aparegut a les xarxes socials cantant un rap al coronavirus.

A la lletra diu: “No sé de què va, aquest coronavirus. No entenc com aquesta merda era a Wuhan, a la Xina, i de cop està de gira. Permeteu-me que expliqui una cosa, jo ni tan sols aniré al davant. Una gossa fa por, tinc una mica de por. Sabeu que us dic? A mi, aquesta merda em fa pànic”.

 

 

 

Notícia

12 Març 2020

ALTRES NOTÍCIES
5 himnes sobre l’amistat
Notícia 2 Abr 2020

5 himnes sobre l’amistat

Una de les coses que més trobem a faltar aquests dies de confinament són les relacions socials, els dinars familiars, els vermuts amb els amics,...

Estàs escoltant