Com ha canviat Suu?

Com ha canviat Suu?

Suu és un dels noms del moment a Catalunya. Actualment la podem veure al costat de la seva meravellosa banda fent concerts per tot el país tocant cançons com Tant de bo, Eres un temazo i Barcelona tropical, entre d’altres, que ja s’han convertit en la banda sonora de tota una generació. Però com va començar tot?

La història de Suu és la d’una jove artista que va començar a penjar les seves cançons a les xarxes socials.

Una de les primeres cançons que hem trobat a les seves xarxes ha estat una versió del grup Bonobos que va penjar l’any 2015, quan tenia 16 anys.

Però de seguida va començar a penjar cançons pròpies. Una de les primeres que vam poder escoltar va ser Lligar no és lo teu.

Una cançó que anys més tard seria una de les que formaria part del seu primer disc, titulat Natural.

Com es pot veure, moltes de les seves cançons han nascut a les xarxes socials. Sota l’etiqueta #improvisuu, l’artista ha anat creat algunes tornades que finalment s’han convertit en cançons que ha gravat. Un altre exemple és Parlant de tu, que la vam descobrir així:

I va acabar sonant d’aquesta manera:

Però no totes s’han acabat gravant, hi ha un grapat de temes inèdits dels quals encara podem gaudir al seu Instagram però que no formen part de cap disc.

Ves a saber si algun dia s’animarà a fer un disc de cançons que hagin sortit a l’#improvisuu.

Si una cosa és clara és que hem pogut veure una evolució musical espectacular durant tots aquests anys. Després de Natural, va arribar el seu segon disc, titulat Ventura. I com ja és habitual, primer en vam poder escoltar algunes de les cançons a les xarxes. Ha passat amb Soy i Eres un temazo, entre d’altres.

Suu – Soy

Suu – Eres un temazo

En aquesta evolució musical també ha anat guanyant molta popularitat i s’ha convertit en una de les artistes més importants del nostre país, capaç d’omplir grans festivals i emocionar tots els seus seguidors amb les seves grans cançons.

Com ha canviat Suu?

Notícia

22 Novembre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant