Com ha canviat Miki Núñez des que va començar?

Com ha canviat Miki Núñez des que va començar?

La història de Miki Núñez és la d’un jove de Terrassa que amb el seu talent ha aconseguit tenir fans arreu del món. Però com va començar tot?  Hem volgut mirar enrere i veure l’evolució d’aquest gran artista.

Miki Núñez ha explicat a diferents entrevistes que va començar a cantar de ben petit i que a poc a poc va anar millorant la tècnica. Una de les primeres cançons seves que hem trobat a la xarxa ha estat una versió de la cançó It will rain, de Bruno Mars, feta l’any 2015.

També s’atrevia amb Ed Sheeran.

Fins i tot el podem veure al costat d’Oscar Jorba, actual bateria de la seva banda, interpretant Hero, de Family of the Year.

Els Txarango també poden dir que els va versionar, al seu moment, el de Terrassa.

En aquella època, a més de cantar en solitari, Núñez formava part del grup Dalton Bang, que cantaven versions a moltes festes majors de tot Catalunya.

Els Dalton ja tenien certa repercussió, però tot va canviar a la vida de Núñez l’any 2018 quan va entrar a l’acadèmia d'”Operación Triunfo” després de superar totes les fases del càsting.

Un dels grans moments a dins de l’acadèmia va ser, sens dubte, la versió que va fer de la cançó Una lluna a l’aigua, de Txarango.

I després va arribar La venda, cançó amb la qual representaria Espanya a Eurovisió.

A partir d’aquí va començar la seva carrera musical amb el seu primer disc en solitari, titulat Amuza, on hi havia cançons com Escriurem.

I després va venir el segon disc, Iceberg, amb el qual va consolidar una carrera que no para de créixer.

Com ha canviat Miki Núñez des que va començar?

Cançons secretes

8 Novembre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant