Cinc pel·lícules que has de veure aquest Nadal

Cinc pel·lícules que has de veure aquest Nadal

El Nadal, a part de ser l’època de reunions familiars i menjar molt, també és l’època perfecta per veure aquestes pel·lícules

A RAC105 et volem ajudar a pair tot el menjar d’aquest Nadal i et proposem cinc pel·lícules perquè vegis entre àpat i àpat. 

1.‘Sol a casa

Comencem la llista amb un clàssic dels clàssics de Nadal, Sol a casa. Si no l’has vist deu cops no l’has vist cap. Es va estrenar el 21 de desembre del 1990 i va marcar tota una generació. Esperem que aquest Nadal no acabis com Macaulay Culkin. 

2. ‘El Grinch’ 

Per a tots aquells a qui no us agrada el Nadal, la millor manera de gaudir-lo és posant-vos a la pell del Grinch i finalment deixar-vos seduir per les festes. 

3.‘Barcelona, nit d’hivern’ 

Ara anem fins a casa, cap a Barcelona, per viure un Nadal ple d’amor i desamor. Un Nadal ple d’històries que et faran sentir més viu que mai. 

4.‘Jungla de cristal’

Tot i que no entraria dins dels paràmetres normals d’una pel·lícula de Nadal, s’ha convertit en un clàssic que no t’has de perdre per festes. Pensa que serà l’última oportunitat de veure Bruce Willis amb cabells.

5.‘Love actually

Sense cap mena de dubte és la reina del desembre. Veure Love actually abans de començar el Nadal hauria de ser una obligació. Històries encreuades d’amor i desamor per fer d’aquestes festes un lloc una mica millor. 

I, com no podia ser d’una altra manera, hem de recordar la mítica escena de Hugh Grant ballant a Downing Street: 

Cinc pel·lícules que has de veure aquest Nadal

Èxits RAC105

16 Desembre 2019

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant