Cinc discos en català que fan 25 anys aquest 2022

Cinc discos en català que fan 25 anys aquest 2022

La música en català va viure un gran moment a finals dels 90. Alguns grups van treure discos que s’han convertit en els més importants de la música del nostre país. Tots aquests fan 25 anys aquest 2022. 

Els Pets – ‘Bon dia’

Després de triomfar amb cançons com Vine a la festa o Jo vull ser rei, entre moltes d’altres, el 1997 els de Constantí van publicar un dels seus àlbums més importants, titulat Bon dia.

Es tracta d’un dels discos més venuts de la història de la música, amb més de 85.000 còpies.

Sopa de Cabra – ‘La nit dels anys’

El mateix any, Sopa de Cabra publicava el seu segon disc en directe, on hi havia diferents versions de cançons molt conegudes del grup i tres temes inèdits, com Pell de lluna, amb el saxo de Pep Poblet.

Gossos – ‘Metamorfosi’

Els manresans Gossos van publicar el seu tercer treball, Metamorfosi, que de seguida es va convertir en un èxit gràcies a cançons com Condemnats.

Brams – ‘Al Liceu’

Els berguedans Brams van fer un concert al Liceu de Barcelona i d’aquell directe van publicar un dels seus treballs més importants.

Whiskyn’s – ‘Lila’

El grup de rock català de Reus capitanejat per Joan Masdéu es van ajuntar a mitjans del 1992 amb el nom de Whisky’ns Cullons, i l’any 1997 publicaven Lila.

Cinc discos en català que fan 25 anys aquest 2022

Notícia

11 Gener 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant