Christina Aguilera diu que està acabant un nou disc en castellà

Christina Aguilera diu que està acabant un nou disc en castellà

A finals del 2019 Christina Aguilera va anunciar en un concert a Las Vegas que el seu proper disc seria en castellà, una cosa que molts dels seus fans esperen des de fa més de 20 anys. Tot i aquest anunci, el temps ha anat passant i no hem tingut cap notícia del nou disc fins avui.

En una entrevista a la revisat Health, Aguilera declara que ha tornat a l’estudi per gravar el seu nou àlbum en castellà.

“D’aquí a pocs mesos anunciaré alguna cosa. Estic treballant simultàniament en el meu disc en anglès i en la continuació del meu àlbum debut en espanyol, uns 20 anys més tard”

Aguilera s’ha excusat del retard dient: “Soc perfeccionista i vull donar el millor de mi, especialment per l’examen de consciència que vaig fer durant l’any passat i la nova perspectiva que tinc”. I ha afegit: “M’he tornat a inspirar i a connectar amb mi mateixa. M’he enamorat de la música un altre cop”.

El nou treball és la continuació de Mi  reflejo, l’àlbum que va publicar l’any 2000 amb versions en castellà del seu àlbum de debut Christina Aguilera del 1999 amb una gran rebuda a l’estat espanyol i a l’Amèrica Llatina.

Fa uns dies la mateixa cantant va compartir un vídeo en què se la podia veure al seu estudi de Miami, i tot i que molts dels seus fans van donar per fet que estava treballant en el seu àlbum en castellà, el vídeo no té so.

Haurem d’estar pendents a les noves publicacions que faci l’artista.

Christina Aguilera diu que està acabant un nou disc en castellà

Notícia

14 Abril 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant