Cabró Rock confirma un cartell de luxe, amb noms com Oques Grasses, Manel, Els Catarres o Sopa de Cabra, entre molts altres

Cabró Rock confirma un cartell de luxe, amb noms com Oques Grasses, Manel, Els Catarres o Sopa de Cabra, entre molts altres

El Cabró Rock acaba d’anunciar el cartell de la seva segona edició, programada pels pròxims 10 i 11 de juny a la Zona Esportiva de Vic, i és de primera categoria: Oques Grasses, Manel, Els Catarres, Sopa de Cabra, Doctor Prats, La Fúmiga, The Tyets, Ítaca Band, Orquestra DiVersiones, Orquestra Maribel, Habla de mí en presente, Clima i Lal’ba són les bandes que passaran pel seu escenari.

A més a més, el festival compta amb DJs de gran renom a Catalunya que s’encarregaran d’amenitzar els canvis de concert amb les seves sessions, i tot l’acte estarà presentat i conduït per l’humorista Guillem Estadella.

Actuacions molt especials

Tots aquests noms no són simples concerts, sinó que dins aquesta programació hi ha actuacions molt especials: Els Catarres faran un dels seus primers concerts de retrobament després de 3 anys, presentant el seu nou disc encara per publicar. El concert d’Oques Grasses serà un dels únics 10 que la banda d’Osona ha programat per aquest 2022 i l’únic a la seva comarca natal.

Sopa de Cabra també farà una actuació especial dins el marc de la seva gira “30 anys ben endins”, que celebra la llarga trajectòria de les bandes amb més història de Catalunya. Itaca Band, per la seva banda, presenta nou disc el 13 de març a Barcelona, i el del Cabró Rock serà el seu segon concert, i de moment únic, a Catalunya on podrem sentir les seves noves cançons.

El festival creix en tots els aspectes

Més de 24 h de música en directe durant 2 dies, un cartell que fa un pas de gegant respecte al de la primera edició, l’any passat, amb més artistes i superant-se en qualitat, un tercer dia pel Cabró Kids amb programació especial i exclusiva per a les famílies amb canalla i una nova zona de foodtrucks amb més del doble d’opcions que les de la primera edició i. Amb tots aquests factors el festival puja de categoria i es presenta com un dels festivals de referència d’aquest gènere a tot el país.

Venda d’entrades

Les entrades pel festival ja estan a la venda a la web oficial www.cabrorock.cat i, tot i que de moment només hi ha disponibles els abonaments per tots dos dies, l’organització assegura que més endavant afegirà entrades individuals de dia, sempre subjectes a disponibilitat.

Cabró Rock confirma un cartell de luxe, amb noms com Oques Grasses, Manel, Els Catarres o Sopa de Cabra, entre molts altres

Notícia

1 Febrer 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant