Britney Spears celebra que ja és lliure bevent alcohol per primera vegada en tretze anys

Britney Spears celebra que ja és lliure bevent alcohol per primera vegada en tretze anys

A Britney Spears l’ha tutelat el seu pare durant els últims tretze anys perquè, segons ell, no es podia valer per ella mateixa a causa d’un trastorn de demència prematura. Els últims anys l’artista ha estat lluitant legalment per alliberar-se’n, i finalment ho ha aconseguit. Fa pocs dies un jutge posava fi a la tutela del seu pare, tant de la seva fortuna com d’ella mateixa.

Per celebrar-ho, l’artista ha fet una cosa que per a molts de nosaltres pot semblar un acte quotidià en una celebració, però que durant aquests últims tretze anys no havia pogut fer. Es tracta d’anar a sopar amb la seva parella a un restaurant, que segons Spears era “el més maco que havia vist mai”, i brindar amb una copa de xampany.

En la publicació també ha aprofitat per agrair al seu advocat, Mathew Rosengart, tot el que ha fet per ella. Finalment, la cantant ha dit que la celebració de la seva llibertat tot just ha començat: “Celebraré la meva llibertat i el dia del meu aniversari durant els propers dos mesos”.

Britney Spears es vol casar, demandar el seu pare i gravar nous discos

Segons ha pogut saber el portal TMZ, la cantant està preparant una demanda al seu pare per haver “abusat” del poder que li donava la tutela. Jamie Spears controlava absolutament tot el que passava a la vida de l’artista, fins al punt de no deixar-la tenir més fills. Ara que és lliure, la cantant estaria preparant el casament amb la seva parella actual, Sam Asghari, de 27 anys, i també s’estarien plantejant tenir fills.

A més, tot i que la cantant ha declarat en alguna ocasió que de moment es vol mantenir apartada de la indústria musical, algunes veus del seu entorn diuen que ha estat component noves cançons i que estaria preparada per entrar a l’estudi.

Haurem d’estar molt pendents per si torna la reina del pop.

Britney Spears celebra que ja és lliure bevent alcohol per primera vegada en tretze anys

Notícia

17 Novembre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant