Billie Eilish publica ‘No time to die’, la cançó principal de la nova pel·lícula de ‘James Bond’

El film s’estrena el dia 2 d’abril als cinemes

Avui s’ha publicat la nova cançó de Billie Eilish, No time to die, produïda per la mateixa artista i el seu germà Finneas.

Billie Eilish és una de les artistes del moment. Fa pocs dies a Los Angeles hi va haver la 62a gala dels Premis Grammy, on va guanyar cinc de les sis categories a què estava nominada. A més, la setmana passada també va protagonitzar un dels grans moments de la gala dels Oscars cantant la cançó Yestarday dels Beatles.

Amb aquesta nova producció s’uneix a artistes com Madonna, Adele, Tom Jones i Sam Smith, entre d’altres, que també hi havien posat la veu en edicions passades.

S’estrena el 2 d’abril

No time to die és la cinquena i última entrega de la saga James Bond, protagonitzada per Daniel Craig, que també ha interpretat Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) i Spectre (2015).

Que Craig posi punt final a la seva relació amb James Bond ha desfermat tota mena de rumors sobre el seu substitut. Pierce Brosnan, actor de la saga als anys 90, va dir en una entrevista que el proper actor podria ser una dona, i tots els ulls miren cap a Lashana Lynch, actriu que també apareix a la nova pel·lícula que s’estrena aquest abril.

De tota manera, encara no hi ha hagut cap declaració oficial. Haurem d’esperar per saber qui serà l’encarregat d’encarnar el nou 007.

Notícia

14 Febrer 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant