Billie Eilish ensenya casa seva al tràiler de la seva pel·lícula documental

‘Billie Eilish: The world’s a little blurry’ s’estrena a Apple TV+ el 26 de febrer del 2021

Artistes com Shawn Mendes, Justin Bieber, Taylor Swift o Ariana Grande, entre d’altres, ja tenen la seva pel·lícula documental, ara és el torn de la jove Billie Eilish. La cantant acaba de publicar el primer tràiler de la pel·lícula que s’estrena el 26 de febrer.

Billie Eilish va irrompre al món de la música amb només 13 anys arran de la cançó Ocean eyes. Des d’aquell moment, la seva fama no ha parat de créixer, fins al punt de guanyar, entre altres premis, cinc Grammys i tres MTV VMAs.

Al documental podrem veure com és el dia a dia de l’artista, però també algunes imatges inèdites de la seva infància. També es mostra com canvia la vida d’una adolescent que assoleix la fama i abans de fer els 18 anys es veu immersa en una gira mundial, anant a catifes vermelles per tot el món, fent nit al costat del seu germà Finneas O’Connell a l’habitació de l’hotel.

A més, també podrem veure com va ser el procés de creació del seu primer àlbum, When we all fall asleep, where do we go?

Apple TV va anunciar a finals de l’any passat que havia comprat els drets del documental d’Eilish per 25 milions de dòlars.

Notícia

16 Desembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant