Billie Eilish confessa que no sap qui és Van Halen i les xarxes exploten

Billie Eilish visita el programa de Jimmy Kimmel i reconeix que no coneix el grup

Aquest dilluns a la nit Billie Eilish ha visitat el programa de Jimmy Kimmel, en què el presentador li ha fet un test. A la prova hi havia la pregunta que ha fet viral Eilish: saps qui és Van Halen?

Immediatament aquest comentari d’Eilish s’ha tornat viral i ha arribat fins a oïda de la família Van Halen. El baixista de la banda i fill de Eddie, Wolfgang, s’ha assabentat de tota aquesta polèmica i ha fet servir el seu compte de Twitter per defensar Billie Eilish: “Si no has sentit parlar de Billie Eilish, ves a veure-la. És genial. Si no has sentit parlar de Van Halen, ves a veure’ls. Són genials, també. Se suposa que la música ens uneix, no ens divideix. Escolta el que vulguis i no avergonyeixis els altres per no conèixer el que t’agrada”, ha dit el més petit dels Van Halen.

Van Halen va néixer a Califòrnia el 1972, i Billie Eilish el 2001, es porten 29 anys. És normal que no conegui el grup de rock? Evidentment el debat és a les xarxes:

Notícia

3 Desembre 2019

ALTRES NOTÍCIES
Entrevistem a La Pegatina
Notícia 2 Des 2020

Entrevistem a La Pegatina

L’Adrià Salas i en Rubén Sierra, dos dels components de La Pegatina, van visitar els estudis de RAC105 per parlar-nos del seu últim disc “Darle...

Estàs escoltant