Beyoncé emociona amb el seu discurs als graduats de la ‘Dear Class of 2020’

El passat diumenge es va celebrar el Dear Class of 2020, un esdeveniment emès a Youtube, encapçalat per l’expresident dels Estats Units, Barack Obama, al que s’han unit diferents celebritats per retre homenatge als estudiants dels Instituts i Universitats que no han pogut celebrar la seva graduació per culpa de la pandèmia del coronavirus.

Una de les artistes participants, Beyoncé, va oferir un discurs que serà recordat com un dels més aplaudits de la seva carrera. Ha començat donant les gràcies a Barack Obama per comptar amb ella en aquest acte i felicitant els estudiants per la seva graduació. Després ha reflexionat sobre la mort de George Floyd i sobre la injustícia dels morts en circumstàncies similars, per dirigir-se posteriorment de nou als estudiants, fent-los recordar la importància d’invertir en ells mateixos, en ser agraïts per pertànyer a una generació que ha pogut aconseguir allò que els seus pares o avis no van poder, i posant de manifest la importància de romandre junts i units per construir un món millor, sense sexisme ni racisme, amb igualtat d’oportunitats per a tothom.

En aquest sentit, Beyoncé ha recordat que ella, com a artista dona i afroamericana, ha hagut de salvar molts obstacles per tenir el seu propi segell discogràfic i ser ella mateixa qui pren les decisions sobre la seva carrera en una indústria ( la de l’entreteniment) que encara és força conservadora i sexista.

 

Notícia

8 Juny 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant