Bad Gyal (Alba Farelo), millor artista espanyola dels MTV europeus

Bad Gyal (Alba Farelo), millor artista espanyola dels MTV europeus

Aquest diumenge s’han entregat, a Alemanya, els MTV Europe Music Awarts (EMA). La gala, presentada per Rita Ora i Taika Waititi, començava amb Harry Styles, Taylor Swift, Nicky Minaj i Rosalía com a màxims nominats. Tot i això, la gran sorpresa ha estat el premi a millor artista espanyola, que s’ha emportat Alba Farelo, més coneguda amb el nom de Bad Gyal.

La del Maresme, que compartia nominació amb Quevedo, Rosalía, Fito y Fitipaldis i Dani Fernández, ha agraït el premi a les xarxes socials.

Taylor Swift, una de les grans guanyadores de la gala

Taylor Swift s’ha emportat quatre dels sis guardons a què optava: millor artista pop, millor vídeo i millor vídeo de llarga durada. Swift ha agraït el suport incondicional dels fans.

La cantant ha superat Harry Styles, que tenia set nominacions, una més que Swift, però que només ha guanyat dos premis: millor directe i millor artista britànic.

Les millors actuacions de la gala

Alguns dels noms més importants del panorama internacional han estat els encarregats d’amenitzar la gala amb grans actuacions. En deixem algunes:

Qui és Bad Gyal?

La jove de 25 anys va començar la seva carrera cantant en català l’any 2016. Cançons com la versió de Work de Rihanna titualda Pai van fer que la seva popularitat creixés.

Després d’això, va continuar creant èxits fins que el 2019 va firmar per la discogràfica Interscope, que porta artistes com Lady Gaga i Selena Gomez, entre d’altres. Amb aquest segell va treure cançons com Hookah i Zorra, que es van convertir ràpidament en èxits dins del gènere urbà.

Alocao, amb Omar Montes, ha estat una de les cançons més escoltades a les pistes de ball i a YouTube ja té més de 60 milions de reproduccions.

La seva fama no ha parat de créixer i ja és una artista de talla internacional. Una de les últimes cançons que ha tret ha estat Zorra Remix, amb Rauw Alejandro.

Bad Gyal (Alba Farelo), millor artista espanyola dels MTV europeus

Notícia

14 Novembre 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant