Backstreet Boys i NSYNC podrien estar preparant una col·laboració conjunta

Es tracta de dues de les boy bands més importants dels 90

Si ets un adolescent dels anys 90 segur que recordes que per aquella època només podies triar sis canals de televisió, es portaven les camises de quadres i els texans blaus, no estàvem tot el dia enganxats al mòbil perquè no n’hi havia i a la ràdio sonaven cançons de les boy bands del moment, principalment els Backstreet Boys i *NSYNC.

Doncs bé, si ets un nostàlgic d’aquella època, estàs d’enhorabona perquè sembla que les dues bandes estan preparant una col·laboració. La notícia ha esclatat arran d’una publicació a Instagram per part de Nick Carter, al costat de Lance Bass, exmembre de *NSYNC.

Al missatge hi podem llegir “Treballant en alguna cosa gran”, i hi afegeix les etiquetes “#backstreetboys #backstreetboysnsync  #nsync #frostedtips #comingsoon”.

Per la seva banda, Lance Bass també ha fet una publicació semblant al seu compte d’Instagram.

Queda clar que alguna cosa estan preparant, la pregunta que tothom es fa a hores d’ara és: què preparen? De moment no en tenim cap més detall, però n’estarem molt pendents.

Backstreet Boys i *NSYNC van ser dues de les bandes més importants de la dècada dels 90

*NSYNC, banda formada per Justin Timberlake, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone, Lance Bass i JC Chasez, es va fer molt popular a finals dels 90. La fama els va arribar després que el canal Disney Channel emetés un concert el 18 de juliol del 1998, que va fer que el seu primer single, I want you back, es convertís en un èxit de vendes.

Els Backstreet Boys es van formar el 1993 amb A. J. McLean, Brian Littrell, Nick Carter, Howie Dorough i Kevin Richardson. El salt a la fama tampoc es va fer esperar, ja que amb el seu primer disc, titulat Backstreet Boys i publicat el 1996, arribaven a les primeres posicions de les llistes de vendes de tot el món.

Un dels seus èxits més sonats és I want it that way, de l’any 1999, cançó que sovint et proposem a RAC105.

 

 

Notícia

10 Setembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant