Avui s’estrena el final de ‘La casa de papel’, però el seu univers continua

Avui s’estrena el final de ‘La casa de papel’, però el seu univers continua

La casa de papel va començar l’any 2017 i, després de cinc temporades, aquest divendres se n’estrena la part final, que es podrà veure a través de Netflix.

No destaparem cap moment de la sèrie i encara menys el final per no fer espòilers, però un cop s’acabi, què? Molts fans es quedaran orfes de la sèrie que els ha acompanyat durant tots aquests anys. Però l’univers de La casa de papel, no acaba amb la cinquena temporada.

Berlín, l’spin-off de La casa de papel que prepara Netflix

El Berlín és un dels personatges amb més personalitat dins de La casa de papel. És el germà d’El Profesor, encarnat per Pedro Alonso, que ara tindrà la seva pròpia sèrie. Encara no sabem quins seran els altres personatges que hi apareixeran, però Netflix ja ha anunciat que arribarà a la plataforma el 2023.

En declaracions a l’esdeveniment que va fer la companyia per anunciar aquest spin-off, Alonso va dir que és un “moment memorable, perquè és el final d’un cicle, però el principi d’un altre”. També va afegir que havia parlat amb Jesús Colmenar, productor executiu de la sèrie, i que havien comentat que amb això es dirigien a “un rumb desconegut”, però que seria “igual de bonic i emocionant que ha estat el que ara es tanca”.

La versió coreana

A més, la plataforma ja ha anunciat que també està preparant una versió coreana de la sèrie, que s’estrenarà el 2022. El protagonista d’aquesta adaptació serà un dels actors d’El juego del calamar, Park Hae-soo, que es posarà a la pell del Berlín.

A l’anunci podem veure l’actor utilitzant una de les mítiques caretes de Dalí, però diu que a la versió coreana tindran una careta especial.

També s’han anunciat la resta d’actors que formaran part d’aquesta adaptació coreana.

Hi haurà versió britànica?

Encara no s’ha anunciat oficialment, però fa uns dies el compte oficial de La casa de papel va publicar un vídeo on es veia el cantant britànic Ed Sheeran participant en un suposat càsting de la versió britànica de la sèrie.

Sigui com sigui, el que queda clar és que els fans podran continuar gaudint de l’univers d’aquesta sèrie, que ja s’ha convertit en una de les produccions espanyoles més vistes a tot el món.

Avui s’estrena el final de ‘La casa de papel’, però el seu univers continua

Notícia

3 Desembre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant