‘Así bailaba’: la col·laboració entre Rigoberta Bandini i Amaia

'Así bailaba': la col·laboració entre Rigoberta Bandini i Amaia

'Así bailaba' és un tema festiu que, com ja avança el seu nom, fa referència a la cançó 'Los días de la semana' de Los Payasos de la Tele

Les xarxes socials treuen fum i hi ha dues persones que en són les culpables: Rigoberta Bandini i Amaia Romero. Des de ja fa un parell de setmanes, les cantants han anat creant una gran expectació entre els fans. Aquest divendres, per fi, s’ha acabat l’espera amb el llançament de la seva nova col·laboració: Así bailaba. 

Però aquest no és el primer cop que les artistes treballen juntes. Rigoberta també és la coautora de Bienvenidos al show, una cançó que forma part de l’últim disc de la cantant navarresa. Tot apuntava que aquell no seria l’últim cop que crearien música juntes.

Aquesta col·laboració no és una sorpresa per a tots aquells que coneixien la gran amistat de les dues artistes. Así bailaba és un tema festiu que, com ja avança el seu nom, fa referència a la cançó Los días de la semana de Los Payasos de la Tele. 

“Fa un any, l’Amaia va venir a casa per compondre juntes una cançó per al seu futur disc. Ens vam tancar a l’estudi amb un petit convidat i, contra tot pronòstic, va ser una tarda molt productiva. En acabar la cançó ens vam posar a crear-ne una altra per a una possible col·laboració juntes, i aquest divendres, per fi, la podreu escoltar. Estem molt contentes“, ha explicat Rigoberta Bandini a través del seu perfil d’Instagram.

Rigoberta Bandini es retira temporalment

La cantant catalana Rigoberta Bandini ha anunciat que es retira dels escenaris durant una llarga temporada després de la seva gira de tardor, de la qual encara no se saben els detalls.

“A la tardor faré el final de la gira, i després em retiro una llarga temporada. Una cosa és retirar-se dels escenaris, de feina n’hi haurà“, ha explicat en una entrevista a La resistencia, de Movistar Plus+, aquest dimecres, en què ha avançat que els últims concerts seran molt especials.

L’artista ha vinculat la decisió amb el cansament que sent: “La veritat és que ja n’estic una miqueta fins al cony, de les coses, ja no puc més“, ha afirmat.

No obstant això, aquest dijous, Bandini ha confirmat a través d’un missatge a les xarxes que a la tardor publicarà el seu primer disc, que inclourà temes ja coneguts i d’altres inèdits.

'Así bailaba': la col·laboració entre Rigoberta Bandini i Amaia

Notícia

8 Juliol 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant