Aquests són els vídeos de YouTube més vistos durant el 2020 a tot l’estat

Aquests són els vídeos de YouTube més vistos durant el 2020 a tot l’estat

Cada any YouTube revela quins són els deu vídeos més vistos a la plataforma durant l’últim any. Aquest 2020 ha fet que es dispari el consum de contingut en aquesta plataforma, ja que durant molts mesos ens hem hagut de quedar a casa per la pandèmia.

Els vides més vistos del 2020 han estat:

10 – Gustoso.tv

El canal de cuina Gustoso.tv té un dels vídeos més vistos d’aquest any amb més de set milions de reproduccions. Al vídeo podem veure com prepara pa de manera casolana.

9 – Ibai

Ibai és un dels streamers i youtubers més importants del moment. Amb el seu canal de YouTube i de Twitch està revolucionant el panorama audiovisual de casa nostra. Un dels vídeos amb més visualitzacions d’aquest any és una paròdia en què fa d’entrenador per als estudiants que es presenten a la selectivitat.

 

8 – TheGrefg

El youtuber TheGrefg té més de 15 milions de subscriptors i un dels vídeos més populars del canal és un en què es rapa al zero.

7- Sientete Joven

Aquests mesos que hem hagut d’estar a casa han estat un moment idoni per començar a fer esport a casa, i el nombre d’espectadors de canals que es dediquen a fer vídeos d’entrenament ha augmentaven de manera exponencial. És el cas de Sientete Joven, que ha vist com un dels seus vídeos fent exercici cardiovascular ha estat un dels més vistos del 2020.

6 – Cirque du Soleil

La baixada d’espectacles ha fet que molts professionals del sector de la cultura hagin optat per penjar els seus espectacles a YouTube. És el cas del Cirque du Soleil, que va compartir un vídeo de 60 minuts que ja té més d’onze milions de reproduccions.

5 – Esttik

El youtuber Esttik va aprofitar la fama de Miquel Montoro i va fer un vídeo en què podem veure com es menja cinquanta pilotes de Montoro en cinc minuts.

4 – La Sexta

Al número quatre hi tenim un moment del programa d’Alberto Chicote a La Sexta en què es menja un cachopo enorme.

3 – Auron Play

Un dels personatges més populars de la plataforma reacciona als mems que la gent li ha fet d’ell mateix.

2 – Mr. Tfue

El número dos és un vídeo en què podem veure com un home construeix una piscina de luxe només amb un pal i en 60 dies.

1 – ‘La resistencia’

A la primera posició hi trobem l’entrevista que David Broncano li fa a Miquel Montoro al programa La resistencia de Movistar+.

Aquests són els vídeos de YouTube més vistos durant el 2020 a tot l’estat

Notícia

2 Desembre 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant