Apple TV + anuncia un esdeveniment abans de l’estrena del documental de Billie Eilish

Billie Eilish està a punt d’estrenar el documental Billie Eilish: The World’s a little blurry, que es podrà veure a través d’Apple TV Plus. L’estrena està prevista per a divendres, 26 de febrer, i la plataforma ha anunciat que es farà un esdeveniment virtual a mode de presentació.

L’esdeveniment es podrà seguir a través d’Apple TV i Apple Music, a més del canal de YouTube de Billie Eilish, divendres, dia 26, a partir de les tres de la matinada (les nou del vespre als Estats Units).

L’especial el presentarà Zane Lowe, el famós locutor de ràdio i televisió de Nova Zelanda resident al Regne Unit. Podrem veure una actuació en directe de Billie Eilish, a més d’una entrevista amb ella i el director del documental, R. J. Cutler.

Tan bon punt s’acabi quest especial, el documental estarà disponible.

The world’s a little blurry mostra com és el dia a dia de l’artista, però també algunes imatges inèdites de la seva infància. Retrata com canvia la vida d’una adolescent que arriba a la fama i abans de fer els 18 anys es veu immersa en una gira mundial, anant a catifes vermelles per tot el món.

A més, ensenya com va ser el procés de creació del primer àlbum de Billie Eilish, When we all fall asleep, where do we go?

Notícia

22 Febrer 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant