Ana Guerra demana com quedaria amb un nou pentinat i Twitter fa la seva màgia

Ana Guerra demana com quedaria amb un nou pentinat i Twitter fa la seva màgia

Ja sabem que Twitter té el seu propi humor, que, de vegades, pot arribar a ser molt àcid. Hi ha cops, però, que pot fer molta gràcia.

Ana Guerra ha demanat al seu compte que algú li fes un muntatge per veure com quedaria amb els cabells curts. El comentari “De sobte m’han vingut ganes de canviar de look, però potser em passen…” va acompanyat d’una foto d’Anne Hathaway amb els cabells curts.

El fil continua amb un altre tuit on demana si algú li pot fer un muntatge per veure com quedaria amb els cabells curts. I aquí és on ha començat la màgia de Twitter.

La polèmica amb el seu veí

Fa uns mesos, Ana Guerra va tenir un problema amb un veí que l’acusava de tocar a altes hores de la matinada. La mateixa Guerra, en aquell moment, va publicar una nota que havia penjat a l’ascensor on es podia llegir: “Estimats veïns, teniu tota la raó del món i us demano perdó pel soroll ocasionat. Estava assajant per a l’OCME i em vaig descuidar de connectar els auriculars. Us prometo que soc bona veïna, encara que de vegades em despisti”. La nota acabava amb un oferiment: “Veniu quan vulgueu a prendre un cafè o una pella de gofio. Una abraçada”.

Però sembla que el veí no n’ha tingut prou i ha acudit al programa Sálvame per explicar que no pot més: “Soc a casa intentant treballar, però Ana Guerra i els seus amics volen cantar”. I afegeix “Que marxi a un xalet per poder assajar com vulgui sense molestar la comunitat. Fa un any que m’empasso els sorolls amb molta paciència i no ha funcionat res”. “Els sostres són molt fins i se sent tot, fins i tot quan camina. Jo vull sentir Ana Guerra, però quan em vingui de gust”.

Guerra, per la seva banda, diu que no n’hi ha per a tant i que només té problemes amb un veí, no amb tota la comunitat.

Ana Guerra demana com quedaria amb un nou pentinat i Twitter fa la seva màgia

Notícia

3 Gener 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant