Amy Winehouse tindrà una nova pel·lícula biogràfica

Amy Winehouse tindrà una nova pel·lícula biogràfica

Amy Winehouse tindrà un nou biopic, segons ha comunicat el seu pare, Mitch Winehouse.

Aquesta nova cinta neix de la voluntat de la família de presentar una versió diferent dels fets que narra el documental Amy estrenat el 2015 i dirigit per Asif Kapadia, que, de pas sigui dit, es va convertir en el documental britànic més taquiller de tots els temps.

En ell, la relació entre la diva i el seu pare es presenta com a tòxica, fins i tot, el mostra com a responsable, en part, de que la cantant no pogués superar les seves addiccions a les drogues i a l’alcohol.

Des del primer moment, Mitch Winehouse es va mostrar en desacord amb aquesta pel·lícula, negant que el retrat que en feia de la seva filla fos fidel a la realitat i prometent gravar un altre documental a mode de rèplica.

Ell mateix ha anunciat que el nou film s’estrenarà d’aquí a un o dos anys, que ja s’ha començat a treballar en el guió i que relatarà “com era la seva filla exactament”. També ha afegit que el paper d’ Amy Winehouse l’interpretarà una actriu desconeguda amb accent del nord o de l’est de Londres, jueva i amb semblança física a Amy Winehouse.

Amy Winehouse tindrà una nova pel·lícula biogràfica

Notícia

27 Maig 2020

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant