Álvaro Soler i Aitana, protagonistes del disc de La Marató de TV3  2018

Álvaro Soler i Aitana, protagonistes del disc de La Marató de TV3  2018

El cantant de “El mismo sol” i la intèrpret de “Teléfono”, Álvaro Soler i Aitana Ocaña, son dues de les 33 veus protagonistes del disc de La Marató de TV3 d’aquest any, al costat de cantants com Judit Neddermann o Blas Cantó.

Al disc de La Marató, Álvaro Soler reinterpreta “Sempre brilla el sol”. La nova versió és un cant a l’esperança, partint de la metàfora que, malgrat tot el que pugui passar, sempre brilla el sol. Cada dia hi ha llum, també per als que pateixen dolor. I la llum és més gran si arriba en forma d’amor.


L’artista de Sant Climent de Llobregat fa una adaptació al català de la cançó “What a feeling” , la cançó principal de la pel·lícula Flashdance, que porta per títol “Tu pots canviar-ho tot (has de viure)”. La cançó d’Aitana ha estat produïda pel compositor i director musical Manu Guix.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

CAT: Un any més, he tingut la immensa sort de poder col.laborar amb @lamaratotv3. És un autèntic regal tenir l’oportunitat de sentir que estàs ajudant a la gent que ho necessita, en aquest cas recaptant fons per la investigació contra el càncer. I a més a més, produint a artistes que admiro i estimo com són @aitanax, @manelnmusic i @sicuscarbonell, gràcies per la vostra entrega i energia. La Marató com sempre, motiu d’orgull. //////////////////////////////////////////////////////////////ESP: Un año más he tenido la inmensa suerte de colaborar con @lamaratotv3. Es un auténtico regalo tener la oportunidad de sentir que estás ayudando a la gente que lo necesita, en este caso recaudando fondos para la investigación contra el cancer. Y encima, produciendo a artistas que admiro y quiero como son @aitanax @manelnmusic y @sicuscarbonell, gracias por vuestra entrega y energía. La marató, como siempre, motivo de orgullo.

Una publicación compartida de ManuGuix (@manuguix) el

Aquí tens la llista de cançons de La Marató del 2018:

1. “Jo seré amb tu” – Judit Neddermann i Quartet Brossa
2. “Color d’esperança” – Ju i David Busquets
3. “El teu refugi” – Pablo Alborán
4. “Sí, soc jo” – Marina Prades i Coral Sant Jordi
5. “Compta amb mi” – Manel Navarro
6. “Tu pots canviar-ho tot (has de viure)” – Aitana
7. “Sempre brilla el sol” – Álvaro Soler
8. “Invencibles” – Blas Cantó
9. “Cuida’m” – Pedro Guerra i Jorge Drexler
10. “El meu heroi” – Carlos Rivera
11. “Viatge entà Ítaca” – Alidé Sans i Barrut
12. “De pares a fills” – Sicus Carbonell, Coral Infantil de l’Orfeó Català i Sabor de Gràcia
13. “Mai és tard” – Manolo García
14. “Misteri total” – Ruth Lorenzo
15. “Més que la meva sang” – The Bird Yellow i Barcelona Soul Choir
16. “Puc ser jo” – Halldor Mar, Marcel Lázara i Júlia Arrey
17. “Una cançó” – Sisa
18. “Medley clàssics dance disco 80s” – Chipper, The Soul Beams, Herzog, Suu, Koers i Bemba Saoco

En aquesta edició, La Marató de TV3  destinarà tot el que recapti a la investigació i la lluita contra el càncer, i se celebrarà el 16 de desembre. El disc de La Marató surt a la venda el diumenge 2 de desembre. Pots veure els vídeos de totes les cançons aquí.

Álvaro Soler i Aitana, protagonistes del disc de La Marató de TV3  2018

Notícia

20 Novembre 2018

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant