‘Als tios no els hi dieu que s’assemblen a altres tios’; la cantant Scorpio a l’entrevista del ‘Matina, Codina!’

‘Als tios no els hi dieu que s’assemblen a altres tios’; la cantant Scorpio a l’entrevista del 'Matina, Codina!'

La cantant catalana Scorpio, concursant de l’última edició d’Eufòria, ha presentat el seu projecte i ha repassat la seva carrera professional en una entrevista al Matina, Codina! de RAC105.

Scorpio ha començat l’entrevista confessant que encara no viu de la música, però que, segons ella, en podrà viure; i és que la carrera en solitari de la concursant més rebel d’Eufòria acaba de començar. 

Parlant de Deja vu, el seu primer single, l’artista ens ha comentat que “la primera cançó [que va proposar] no va agradar a la discogràfica”, i que, després de buscar una melodia més enganxosa i que parlés d’una cosa propera va sorgir Deja vu.  

Scorpio ha estat taxativa quan li hem preguntat si se sent la Lola Indigo catalana: “No m’agraden les comparacions”, ha dit. “Als tios no els hi dieu que s’assemblen a altres tios”, ha afegit.

Sobre el concert d’Eufòria al Palau Sant Jordi, Scorpio ha parlat de com d’empoderades es van sentir sobre un escenari davant de 28.000 persones. “Els nervis que vaig passar a les gales d’eufòria jo no crec que els torni a passar”, ha dit, també.

Ser la concursant més rebel del programa va portar-li algun maldecap, però les crítiques i la polèmica per un vídeo que es va fer viral no van tenir cap efecte en la cantant, que ens deia: “M’és igual, jo al final faig el que sento sempre, no em quedo res per mi”. “De vegades les maneres m’han fallat, potser”, ha afegit. “Era una nena de 20 anys que no tenia ni idea de tele”, ha acabat dient.

Eufòria ha canviat la vida de Scorpio, però ella ja fa vuit anys que forma la seva veu i quatre que estudia teatre musical. Deja vu, l’últim single de la cantant, és, segons ella mateixa, una cançó molt ballable i dedicada al somni de quan era petita i volia convertir-se en cantant; un somni que sembla que s’està complint.

‘Als tios no els hi dieu que s’assemblen a altres tios’; la cantant Scorpio a l’entrevista del 'Matina, Codina!'

Notícia

10 Novembre 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant