Alfred Garcia torna anunciant un nou disc en directe

Alfred Garcia ha trencat el silenci a les xarxes socials anunciant que el 17 de juliol publicarà un nou disc. Es tracta de 1016 EN DIRECTO: Fin de Gira, un treball que inclou la seva actuació al Sant Jordi Club del passat 9 de novembre de 2019, davant de 4500 persones, durant el seu concert de final de gira en què van participar convidats especials com ara Txarango, Isma Romero, GOMZ, Rayden, Bely Basarte i Dani Fernández.

Tal i com ell ha publicat a les xarxes, la publicació inclourà 2 CDs + 1 DVD amb el concert íntegre, un mapa, 6 postals exclusives i un llibret de 32 pàgines. Tot plegat, vestit amb una caixa d’edició especial dissenyada per Emilio Lorente, nominat a un Grammy llatí el 2019 al millor disseny.

Sens dubte, una bona manera de recordar i celebrar una etapa ben especial de la seva carrera: després de convertir-se en fenomen arran del seu pas per Operación Triunfo, editar i reeditar el seu primer disc, 1016, dur a terme una extensa gira de concerts i culminar-la amb aquesta mítica actuació a la seva ciutat, amb la total entrega del seu públic.

 

 

Notícia

30 Juny 2020

ALTRES NOTÍCIES
Entrevistem a La Pegatina
Notícia 2 Des 2020

Entrevistem a La Pegatina

L’Adrià Salas i en Rubén Sierra, dos dels components de La Pegatina, van visitar els estudis de RAC105 per parlar-nos del seu últim disc “Darle...

Estàs escoltant