Àlbums importants que es publiquen els propers mesos

Àlbums importants que es publiquen els propers mesos

A RAC105 sempre estem molt pendents de les novetats musicals que van apareixent i, tot i que l’estiu no sol ser un moment de gaires llançaments discogràfics, els propers mesos hi ha grans artistes que publiquen àlbum.

Maroon 5 – ‘Jordi’ (11 de juny)

El primer disc que es publica és el de la banda californiana Maroon 5. Es tracta del setè àlbum d’estudi del grup i es titularà Jordi. Aquest disc està dedicat a Jordan Feldstein, mànager de la banda i amic seu de la infància que va morir el 2017 d’un atac de cor. Ja coneixem dues de les cançons que formaran part d’aquest disc nou: Nobody’s love, publicada fa gairebé un any, i la més recent Beautiful mistakes.

Lady Gaga – ‘Born this way the tenth anniversary’ (18 de juny)

Fa deu anys que Gaga va publicar el disc Born this way, un dels més importants de la seva carrera. Una dècada després, l’artista ha decidit fer una reedició anomenada Born this way the tenth anniversary, que inclou un disc doble amb totes les cançons originals i sis versions noves dels èxits més importants amb diferents col·laboracions d’artistes relacionats amb el moviment LGTBIQ+.

De moment només s’han confirmat els artistes Big Freedia, que ha fet una versió de Juda,i Orville Peck, que ha versionat Born this way.   

Lana Del Rey – ‘Blue banisters’ (4 de juliol)

La cantant Lana Del Rey també està preparant disc per a aquest estiu. Es tracta de Blue banisters, un treball que arriba després de reeditar Chemtrails over the country club al març.

Billie Eilish – ‘Happier than ever’ (30 de juliol)

El 30 de juliol és el dia escollit per Billie Eilish per publicar el seu segon disc. L’àlbum arriba després del gran èxit de When we all fall asleep, where do we go?, el seu treball de debut, que li ha valgut un munt de premis, entre els quals, cinc Grammys.

De moment ja coneixem quatre de les cançons que apareixeran en aquest segon disc, My future, Therefore I am, Your power i la més recent Lost cause.

Àlbums importants que es publiquen els propers mesos

Notícia

8 Juny 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant