Aitana protagonitza la nova pel·lícula de Netflix

Aitana protagonitza la nova pel·lícula de Netflix

Aitana ja és un dels noms més importants en el món de la música i sembla que ara vol diversificar el seu talent en altres àmbits. Avui la catalana ha anunciat que serà la protagonista de la nova pel·lícula de Netflix.

Es tracta del remake de la comèdia romàntica francesa Tras la pared. La versió espanyola estarà dirigida per la guanyadora del Goya a millor curtmetratge de ficció per Café para llevar, Patricia Font.

La cantant protagonitzarà la pel·lícula interpretant la història d’una jove pianista que ha de conviure amb el seu veí (Fernando Guallar) que vol silenci absolut per treballar. Encara no se sap el títol d’aquesta adaptació, però ja s’ha confirmat que s’ha començat a rodar a Madrid.

A les xarxes socials no ha passat desapercebut que l’argument és exactament la història que va explicar fa uns mesos Ana Guerra, quan un veí es va queixar de que feia molt soroll mentre assajava.

Sembla que Aitana li ha agafat el gust a la interpretació perquè d’aquí a pocs dies s’estrena la sèrie La última, una història d’ambició i amor ambientada al món de la boxa produïda per Disney+ i que protagonitza al costat de Miguel Bernardeu d’Élite, la seva parella a la vida real.

Aitana protagonitza la nova pel·lícula de Netflix

Notícia

9 Maig 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant