Actualització de l’app de RAC105: t’expliquem totes les novetats

Actualització de l’app de RAC105: t’expliquem totes les novetats

Hem renovat completament l’aplicació de RAC105 i l’hem canviat de dalt a baix amb una idea bàsica: millorar tant l’escolta de l’emissió en directe com els podcasts.

La nova app de RAC105 ja està operativa

Si no se t’ha actualitzat automàticament, pots fer-ho ara mateix a les botigues d’aplicacions tant d’iOS com d’Android.

A l’aplicació nova bàsicament hi trobaràs una manera molt més fàcil d’escoltar tant l’emissió en directe de RAC105 com l’streaming del podcast del Matina, Codina!, els programes i totes les seves seccions. RAC105 aposta per una millora de cara a l’usuari i busca facilitar la interacció amb els oients.

Les novetats principals

L’aplicació nova ofereix una presentació molt més àgil, ràpida i intuïtiva. Ara també pots recuperar els millors moments del Matina, Codina! de manera molt més senzilla i amb un catàleg molt més visual.

Entre altres funcionalitats, destaquem les següents:

  • Compartir l’àudio via WhatsApp i xarxes socials i enviar-lo a altaveus i televisors intel·ligents.
  • Descarregar episodis per escoltar sense connexió (com a Spotify o Netflix!).
  • Marcar i afegir podcasts en una llista per escoltar-los en un altre moment.

I a més hem creat un espai personalitzat només per a tu: una nova àrea personal d’usuari, “El meu RAC105”, en què pots gestionar les descàrregues i els podcasts desats i continuar escoltant els que tenies a mitges, utilitzar l’app d’alarma per despertar-te o fins i tot programar la ràdio perquè s’aturi a l’hora que vulguis.

La nova app de RAC105 fa que la ràdio sigui molt més accessible i propera i et dona l’oportunitat d’escoltar-nos siguis on siguis. No esperis més per descarregar-la! És gratis!

Actualització de l’app de RAC105: t’expliquem totes les novetats

Notícia

24 Octubre 2022

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant