Després de 40 anys, ABBA torna amb nou disc i una gira d’hologrames anomenats ABBAtars

Després de 40 anys, ABBA torna amb nou disc i una gira d'hologrames anomenats ABBAtars

Han esperat 40 anys per tornar, però ho han fet per la porta gran. ABBA, el grup format per Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Fältskog i Anni-Frid Lyngstad (Frida) han anunciat la publicació d’un nou disc d’estudi el 5 de novembre que es dirà Voyage.

Aquest dijous s’ha fet una roda de premsa a Londres on els components del grup han explicat que “tot va començar amb dues cançons i després ens vam preguntar: per què no fem un àlbum?”. El disc tindrà deu cançons i avui ja n’han estrenat dues.

La primera és I still have faith in you, una gran balada que va acompanyada d’un vídeo que comença amb grans moments del passat de la banda per acabar amb uns hologrames dels membres de la formació.

La segona és Don’t shut me eown, que, tot i no anar acompanyada d’imatges, podem sentir que té un so característic d’ABBA.

A més del nou disc, també s’ha anunciat una gira amb hologrames, que han anomenat ABBAtars.

Aquest espectacle interactiu començarà el 27 de maig de l’any que ve a l’Olympic Park de Londres, amb capacitat per a 3.000 persones, i tindrà un preu d’uns 24 €. Deu músics seran els encarregats d’acompanyar els ABBAtars.

Després de 40 anys, ABBA torna amb nou disc i una gira d'hologrames anomenats ABBAtars

Notícia

2 Setembre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant