40 anys de Britney Spears: repassem els moments més icònics i mediàtics de la seva carrera

40 anys de Britney Spears: repassem els moments més icònics i mediàtics de la seva carrera

Avui, 2 de desembre del 2021, Britney Spears celebra el seu quarantè aniversari i hem volgut repassar alguns dels moments més icònics i més mediàtics de la seva carrera.

1- …Baby one more time

No podem començar de cap més manera el recull dels millors moments de Britney. Tothom la va conèixer amb l’uniforme de col·legiala de la cançó que la va portar a la fama instantàniament i que es va convertir en un dels singles més venuts de tota la història.

El videoclip ja és un dels més visualitzats de la història. Spears, en aquell moment una jove de 17 anys, encarna una estudiant catòlica, i balla, de manera molt sensual, per tota l’escola.

2- La relació amb Justin Timberlake

Britney Spears i Justin Timberlake havien coincidit de petits a la sèrie infantil Mickey Mouse Club, i a finals del 1999 tots dos tenien una carrera musical més o menys exitosa. Timberlake, amb NSYNC, s’havia convertit en el xicot d’Amèrica, el que totes les mares volen de gendre, almenys així el catalogaven totes les revistes del moment. Britney Spears tenia l’etiqueta de la princesa del pop. Quan la premsa va saber que tenien una relació sentimental, van embogir.

A principis del 2000 anaven a totes les festes junts i a cada entrevista els feien la pregunta de si ja havien mantingut relacions sexuals. La pressió mediàtica va ser enorme, i quan l’any 2002 es va acabar la relació, van omplir totes les portades.

La versió que l’opinió pública va comprar en aquell moment va ser que Spears li havia estat infidel amb el coreògraf i amic de la parella Wade Robson.

3- El pitó albí

L’any 2001 els premis MTV estaven en el seu millor moment i Britney Spears, amb 20 anys, va fer una de les actuacions més recordades de tots els temps. Va aparèixer a l’escenari dins una gàbia amb una lleona per interpretar el seu nou tema I’m a slave 4 U live. L’actuació va ser impecable, i a la meitat, va aparèixer una ballarina amb un pitó albí, i l’hi va passar a Spears perquè fes un ball molt sensual.

No sabem com va acabar la serp, però segurament una mica marejada.

4- Crossroads, la pel·lícula

La princesa del pop sonava a totes les ràdios i els seus videoclips no paraven de veure’s en bucle als primers canals musicals de l’època, però la cantant encara en volia més. L’any 2002 Spears va decidir fer el debut al cine amb la pel·lícula Crossroads, que a l’estat espanyol es va traduir com Hasta el final.

Va interpretar la Lucy, una jove que s’acaba de graduar i es trobava en un punt de la vida que ha de triar quin camí vol seguir. Ja no és una nena, però encara no és una dona. Ella i les seves dues amigues de la infància, interpretades per Taryn Manning i Zoe Saldana, es reuneixen per fer un llarg viatge.

5- El petó als MTV VMA

Els MTV Video Music Awards de l’any 2003 seran recordats per sempre pel petó que es van fer Britney Spears, Madonna i Christina Aguilera. Van interpretar dos dels grans èxits de la reina del pop, Like a virgin i Hollywood, i al final de l’espectacle es van fer l’icònic petó.

6- Toxic

Un dels videoclips més recordats de l’artista és el de la cançó Toxic, de l’any 2004. Hi apareix amb un vestit que simula que va despullada, plena de vidres enganxats a la pell. A més, aquesta cançó li va donar el primer Grammy a millor cançó dance de l’any.

7- La caiguda pública

Britney tenia un èxit desorbitat. Tot el planeta sabia qui era i la premsa no deixava de seguir-la les 24 hores del dia. L’any 2007 l’artista s’havia divorciat i tenia un litigi legal per la custòdia dels seus fills. Tota la pressió a què estava sotmesa va ser massa per a ella i va protagonitzar un dels moments més desagradables i més comentats de la seva vida.

Britney Spears va perdre els papers, es va rapar el cap i va atacar els periodistes amb un paraigua.

8- It’s Britney, bitch

Només set mesos després de l’incident va sortir el seu disc Blackout, on a l’inici de la cançó Gimme more la cantant diu la frase que ha passat a la història: “It’s Britney, bitch”. De fet, va ser censurada a moltes emissores de ràdio, però això no ha impedit que encara, actualment, sigui una de les frases més repetides del moviment #FreeBritney.

La vida de la princesa del pop no ha estat fàcil, però finament ha aconseguit la llibertat que tant desitjava.

Per celebrar el seu quarantè aniversari hem volgut fer aquest petit recull d’alguns dels moments més icònics de la seva carrera, però com ho celebrarà, ella? Doncs de moment sortint del país amb la seva parella, cosa que no havia pogut fer els últims 13 anys.

40 anys de Britney Spears: repassem els moments més icònics i mediàtics de la seva carrera

Notícia

2 Desembre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant