10 himnes d’Avicii

10 himnes d’Avicii

Avui és un dia especial per a tots els fans d’Avicii, ja que l’artista hauria fet 32 anys. Tim Bergling, aquest era el seu nom real, va aconseguir que la música electrònica arribés al gran públic i va convertir moltes de les seves cançons en autèntics himnes.

Per retre un petit homenatge a l’artista, hem volgut fer un recull de 10 de les seves cançons més importants.  

1 –  ‘I could be the one’

L’any 2012 el suec publicava I could be the one al costat del DJ i productor Nicky Romero, amb qui tenia una molt bona amistat. La cançó va arribar a ser una de les més escoltades.

2 – ‘Silhouettes’

El mateix any publicava Silhouettes, una cançó que també ha passat a la història per la seva melodia enganxosa i la fantàstica veu del cantant i productor suec Salem Al Fakir.

3 – ‘Wake me up’

L’any 2013 va publicar Wake me up, la cançó pionera a fusionar el folk tradicional amb la música dance i house. Va ser número u a més de 30 països i sempre se la recordarà com una de les grans cançons de l’artista.

4 – ‘Hey brother’

Hey brother seguia la línia de l’anterior i també va tenir un gran reconeixement a escala internacional.

5 – ‘A sky full of stars’

A sky full of stars és una cançó de la banda britànica Coldplay, però va ser escrita i composta conjuntament amb Avicii, que va ser l’encarregat de pensar i estructurar tota la sonoritat de la peça, i la va convertir en una autèntica obra d’art.

6 – ‘Levels’

No hi ha dubte que si parlem de cançons importants d’Avicii no ens podem deixar el Levels. Va marcar un abans i un després a la carrera de l’artista i és sentir les primeres notes en una festa i tothom es torna boig. Les veus són un sampler d’Etta James en una cançó original del 1962 titulada Something’s gotta hold on me.

7- ‘The nights’

Avicii ens va regalar una de les lletres més recordades en aquesta cançó publicada l’any 2014. “He said one day you’ll leave this world behind, so live a life you will remember”. Un himne.

8 – ‘Fade into darkness’

Tampoc ens podem oblidar de Fade into darkness.

9 – ‘Waiting for love’

L’any 2015 es va ajuntar amb Martin Garrix per fer Waiting for love, tot i que no està acreditat com a artista principal, Garrix és oficialment el coproductor.

10 – ‘SOS’

El 2019 es publicava el primer senzill del disc pòstum de l’artista acompanyat d’Aloe Blacc.

Sens dubte, ens ha deixat cançons que sempre recordarem.

10 himnes d’Avicii

Cançons secretes

8 Setembre 2021

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant