El ‘Fricandó matiner’ et porta sort amb la Grossa de Cap d’Any

El ‘Fricandó matiner’ et porta sort amb la Grossa de Cap d’Any

Aquest any, el Fricandó matiner la volen fer grossa! Els dies 13 i 14 de desembre, al programa de l’Ernest Codina se sortejaran 10 bitllets del número 00105 de la Grossa de Cap d’Any, gentilesa de Loteria de Catalunya.

Estigueu molt atents al programa per saber com podeu ser un dels afortunats.

RECOLLIDA DELS BITLLETS:

Els noms dels guanyadors dels bitllets es publicaran al web de RAC105.

Caldrà recollir el bitllet a la recepció de la ràdio abans del 24 de desembre a les 21 h, identificant-se amb el DNI en aquest horari: de 8 a 21 h de dilluns a divendres i de 9.30 a 20.30 h dissabtes i diumenges. El 25 i 26 de desembre la recepció de la ràdio romandrà tancada.

En cas de no poder-lo recollir personalment, qui ho faci haurà de portar una fotocòpia del DNI del guanyador i la seva autorització, i una fotocòpia del DNI de la persona que ho recull.

A banda dels guanyadors, cada dia de sorteig s’extraurà una llista de suplents, que no es publicarà.

Les persones que no recullin a temps el seu bitllet perdran el dret a tenir-lo. Aquests bitllets es repartiran entre els suplents. A partir del 27 de desembre, s’avisarà els oients suplents guanyadors perquè puguin venir a buscar els bitllets fins al 30 de desembre a les 20.30 h. Els bitllets que no es retirin dins aquest termini es retornaran sense excepció a Loteria de Catalunya.

El ‘Fricandó matiner’ et porta sort amb la Grossa de Cap d’Any

Fricandó Matiner

11 Desembre 2018

ALTRES NOTÍCIES
Estàs escoltant