30/09/2007

RAC105 et presenta a Rufus Wainwright en concert

rufus.jpgVa ser una de les sorpreses a la passada edició del Festival Internacional de Benicàssim. Però la seva presència allà era només un aperitiu: Rufus Wainwright ha reservat part de la seva energia per fer front a la gira espanyola que tot just està a punt d'encetar.

Continuar llegint »

28/09/2007

Sex shop

Aquest matí el nostre company Medina marxa a SCORPIUS, el sex shop on podreu trobar tot un univers de fantasia i il·lusió reunits als seus 400 m. quadrats d'instal·lacions: cabines de visualització de vídeos, revistes, lenceria, DVD, bromes, látex, preservatius, lubricants...i molt més!

SCORPIUS es té centres a Plaça Espanya (Gran Via de les corts catalanes 384-390) i Glòries (c/Llacuna 128-132).

www.skorpius.com

[MEDIA=55]
[MEDIA=56]

Continuar llegint »

27/09/2007

The Police

Avui l'Ivan marxa a les instal·lacions de l'estadi Olímpic de Barcelona, on aquesta nit es celebra l'únic concert que la llegendària banda POLICE realitzarà al nostre país. El nostre company Medina es ficarà a cada raconet i ens contarà tots els secrets d'aquest esdeveniment multitudinari.

[MEDIA=52]

Continuar llegint »

25/09/2007

Missatger amb moto

Avui l'Ivan marxa a fer de missatger amb moto per Barcelona. L?acompanyarà Jordi Rodríguez, cap d'operacions de l'empresa ARA VINC SERVEIS URGENTS A DOMICILI. És una empresa especialitzada en missatgeria formada per més de 200 joves que reparteixen per tota la ciutat comtal.

www.aravinc.com

[MEDIA=54]

Continuar llegint »

25/09/2007

El Passadés del Pep: un camí cap al plaer gastronómic!

img_0398_sm.jpgEn aquest prestigiós restaurant de Barcelona no hi ha carta. T'asseus i et van portant plats: pa amb tomàquet i pernil de ''jabugo'', gambes de Palamós, caragolets de mar, calamarcets rebossats, cloïsses, arròs negre etc. Tot boníssim... i quan sembla que ja estàs, et demanen què vols de segon: si carn o peix fresquíssim. Jo vaig provar el rap (veure foto).img_0400_sm.jpg
La Meritxell i el Joan, els nostres oients guanyadors, van gaudir d'allò més i com a curiositat us explicaré que no van ni esperar-me per entrar-hi. Tenies ganes de començar a provar tot el que ofereix aquest gran restaurant que freqüenten sovint personatges com George Clooney, Woody Allen o Arnold Schwarzenegger.
Parella? Després van anar a l'Opium de festa amb el cotxe d'ell. MMMMMMM...! Sinó divendres...estic segur que tornaran a quedar!

Passadís del Pep: www.passadis.com

24/09/2007

Festes de la Mercé

Avui l'Ivan marxa a la festes de la Mercè per matinar amb els grallers. En un fantàstic recorregut pel cor de la festa, el nostre company Medina acaba aconseguint que els trabucaires facin una actuació en directe pel Freakandó Matiner.

[MEDIA=53]

Continuar llegint »

21/09/2007

Almoina al semáfor

Avui l'Ivan es sitúa a uns dels semàfors més transitats de Barcelona per netejar vidres, tocar instruments i tot el que sigui necessari per guanyar pasta com per convidar a tot l'equip a esmorzar.

[MEDIA=49]
[MEDIA=50]
[MEDIA=51]

Continuar llegint »

20/09/2007

Nit de Champions

Després del partit de Champions l'Ivan s'ha apropat a les instal·lacions del Barça per viure una jornada molt especial

[MEDIA=47]
[MEDIA=48]

Continuar llegint »

19/09/2007

Massatges

Avui l'Ivan va a Sants Institut, un centre de Barcelona especialitzat amb medicina i cirugia estètica. L?acompanyarà Fina Claus en un recorregut en el qual el nostre company provarà els tractaments més nous de la ciutat: massatges amb pedres calentes, massatge caipiriña, massatge psicomusical, massatge amb bambú, etc...

[MEDIA=46]

Continuar llegint »

18/09/2007

Classes de cant

cant1.jpgAvui l'Ivan marxa a fer classes de cant amb Belén Ile, que a més de professora de cant, és cantant d'una fusió folklòrica de música llatino americana. Belén va estudiar a l'Escola de Música Popular d'Avellaneda, a Buenos Aires i al novembre llençarà el seu 1er disc: "Sombra de Ombú?.

Si voleu fer classes amb ella podeu enviar-li un email a belenile@gmail.com
[MEDIA=45]

Pàgina 1 de 3 123 »

Tancar
Tancar
Tancar