31/08/2011

Recull de les millors cançons de l'estiu 2007

rihanna_-_umbrella

Cada dia l’Ivan Medina ens porta Aquells anys, el seu recull personal de les millors cançons d’anys enrere, les cançons antigues que segueixen estant presents després de tant de temps. Avui escoltarem els temes que van fer passar bones estones a joves –i no tan joves- l'estiu de l'any 2007. Podràs recordar temes com "Umbrella" de Rihanna o "Las de la intuición" de Shakira.

Continuar llegint »

31/08/2011

Ja pots escoltar el Fricandó matiner del 31 d'agost

Fricandó matiner 31/08/2011 06:00

Fricandó matiner 31/08/2011 07:00

Fricandó matiner 31/08/2011 08:00

Fricandó matiner 31/08/2011 09:00

31/08/2011

Blink-182 estrena videoclip del seu últim senzill

La banda de punk-rock ha estrenat el videoclip del primer senzill del que serà el seu primer treball d’estudi en vuit anys, Neighbourhoods, que veurà la llum el 27 de setembre. “Up all night” deixa de banda el punk i mostra el vessant més rock de la banda.

Blink-182 ja va estrenar el senzill el mes de juliol, que va rebre opinions de tota mena, però, majoritàriament, els fans no van quedar gens convençuts del canvi musical que suposa aquest primer tema. La cançó deixa de banda la cara més punk de la banda i s’inicia en el rock, tal com havia promès Tom DeLonge fa poc, que va descriure el nou treball del grup com a molt prog-rock o, el que és el mateix, rock progressiu.

Continuar llegint »

31/08/2011

Carregar el mòbil mentre caminem serà possible

vambes

Una empresa dedicada a la nanotecnologia està treballant en unes vambes que permetran als usuaris carregar els seus aparells electrònics amb l’energia que produïm quan caminem.

El sistema recull l’energia generada amb cada pas i permet una potència de 20 watts. A més de carregar la bateria dels dispositius, les sabatilles també contribuiran a estalviar energia perquè faran d’intermediàries en les connexions Wi-Fi, amb la qual cosa s’allargarà la vida i es millorarà el rendiment de la bateria.

Els usuaris de telèfons intel·ligents i dispositius mòbils assenyalen la bateria com una de les carències principals dels terminals actuals. L’augment de prestacions fa que els dispositius consumeixin més energia, fet que redueix la durada de la bateria i limita la capacitat de mobilitat dels terminals. Els fabricants ja treballen en bateries amb més capacitat i dispositius de menor consum, però la companyia InStep Nanopower ha buscat una solució alternativa.

Continuar llegint »

30/08/2011

Voleu tocar amb Maná en un dels seus concerts?

mana-1

El proper dia 9 de setembre començarà la gira Drama y luz dels mexicans Maná. Per celebrar-ho, el grup, en col·laboració amb Spotify, ha decidit organitzar un concurs en el qual es donarà l’oportunitat als fans de pujar a l’escenari i interpretar un tema amb la banda.

Per poder participar en el concurs, tots els guitarristes seguidors del grup podran fer-ho mitjançant el perfil de Facebook de Maná Espanya, en què s’explica detalladament els passos a seguir. Els seguidors de Maná que hi vulguin participar hauran de gravar un vídeo en què facin una versió de guitarra del tema del grup “Amor clandestino”.

Continuar llegint »

30/08/2011

Finalment hi haurà la Fundació Amy Winehouse

amy_winehouse

Mitch Winehouse, pare de la desapareguda Amy Winehouse, per fi podrà fer realitat el desig de veure com la figura de la seva filla es converteix en un centre que servirà per ajudar les persones amb addiccions. La Fundació Amy Winehouse serà una realitat ben aviat, després que Mitch Winehouse n’hagi aconseguit l’exclusivitat dels drets.

El procés de creació de la fundació es va paralitzar poc després d’haver començat perquè algú va comprar els drets i el domini del nom Amy Winehouse. Aquest primer comprador, que va adquirir els drets per fer-ne negoci, segons informa el diari The Sun, ha rebut fortes crítiques per la seva acció.

Continuar llegint »

30/08/2011

Paco León passa pel Fricandó d'estiu

paco-leon

Al Paco León li agrada molt anar a la platja i, a poder ser, sense banyador ni res, però ha de vigilar molt amb el paparazzis. Amb l'Ivan, aprofiten per fer un recorregut per la història dels gelats i les cançons d'estiu. Per ell, un bon dia d'estiu no pot ser bo si no inclou sexe, sol, despertar-se tard i una bona dutxa.

Continuar llegint »

30/08/2011

Recull de les millors cançons de l'estiu 2006

amo-a-laura1

Cada dia l’Ivan Medina ens porta Aquells anys, el seu recull personal de les millors cançons d’anys enrere, les cançons antigues que segueixen estant presents després de tant de temps. Avui escoltarem els temes que van fer passar bones estones a joves –i no tan joves- l'estiu de l'any 2006. Podràs recordar temes com "Summer Love" de David Tabare o "Amo a Laura" de Los Happiness.

Continuar llegint »

30/08/2011

Ja pots escoltar el Fricandó matiner del 30 d'agost

Fricandó matiner 30/08/2011 06:00

Fricandó matiner 30/08/2011 07:00

Fricandó matiner 30/08/2011 08:00

Fricandó matiner 30/08/2011 09:00

30/08/2011

Tom Jones cancel·la un concert per una forta deshidratació

tom_jones

El cantant Tom Jones va cancel·lar el concert que havia d’oferir dissabte passat a Mònaco a causa d’una forta deshidratació. Així ho va confirmar el seu portaveu, que va negar les informacions que especulaven amb la possibilitat que el cantant gal·lès tingués problemes de cor.

“Els metges van ordenar al Tom que no actués ahir (dissabte) a la tarda a Montecarlo, a causa d’una deshidratació greu”, explicava un comunicat emès diumenge en nom del cantant. Com que el concert era l’últim previst d’una gira de tres mesos, no fer-lo va ser, segons el text, “bastant decebedor pel Tom, la banda i tots els integrants de la gira”.

Pàgina 1 de 8 1238 »

Tancar
Tancar
Tancar