31/08/2008

Torna el Fricandó Matiner

[MEDIA=141]

27/08/2008

Dido ja té a punt el seu nou Álbum

dido.jpgEl 3 de novembre s'editarà Safe trip home, el tercer treball de Dido després de l'edició el 2003 de Life for rent. Aquest nou àlbum es presentarà el 16 de setembre amb un primer senzill que es titularrà "Don't believe in love".
Dido ha enregistrat els temes d'aquest nou treball als coneguts estudis Abbey Road de la seva ciutat natal, Londres, amb moltes col·laboracions, com la de Brian Eno.

27/08/2008

Jarabe de Palo en directe

jarabe-de-palo1.jpgLa banda de Pau Donés ha estat durant aquests mesos oferint en directe la seva música en viu arreu del país. Ara aquesta gira, "Reciclando tour", serà la base del seu nou àlbum amb tots els èxits amb noves versions en directe. En total, unes quinze cançons entre les quals no faltaran temes com ?La flaca?, ?Grita? o ?Depende?.

27/08/2008

?Twentyfourseven?, l'últim Álbum dels UB40

ub40.jpgTwentyfourseven serà l'últim àlbum que grava el cantant Ali Campbell amb la seva banda, els UB40, que al llarg de la seva carrera ja han venut més de setanta milions de discos venuts. Aquest últim sortirà a la venda el 9 de setembre, amb 17 cançons entre pròpies i versions de Desmond Dekker, Beatles i Bob Marley, a més de tenir col·laboracions de Maxi Priest i Arrested Development, entre d'altres. El primer senzill es titularà ?Dance until the morning light?, amb Maxi Priest.

11/08/2008

Recopilatori de Sarah McLahlan

sarah_mac.jpgEl 7 d'octubre és la data prevista perquè s?editi Closer, el primer recopilatori de grans èxits de Sarah McLahlan amb un total de setze temes, entre els quals hi ha dues cançons noves que ha enregistrat amb el seu productor habitual, Pierre Marchand: els temes ?U want me? i ?Don't give up on us?.

11/08/2008

The Annie Lennox Collection

annie_lennox.jpgIgual que Sarah McLahlan, la britànica Annie Lennox també té a punt un àlbum de grans èxits. S?editarà el 15 de setembre i es titularà The Annie Lennox Collection, que recull la seva carrera en solitari. Seran un total de catorze temes, amb dos d'inèdits: ?Pattern of my life? ?escrit per Tom Chaplin, el vocalista del grup Keane? i una versió de ?Shining light?, original del grup Ash.

Continuar llegint »

11/08/2008

Snow Patrol prepara nou Álbum

snow-patrol-group.jpgLa banda Snow Patrol està treballant en el que serà el seu cinquè àlbum i que es titularà A hundred million suns. El grup ha estat enregistrant les noves peces d'aquest treball als Grouse Lodge Studios, a Irlanda, i als Hansa Ton Studios, a Berlín, Alemanya esperant aconseguir la mateixa bona rebuda que va tenir el seu treball anterior, Eyes open, amb èxits com ?Chasing cars?. Està previst que aquest nou disc s?editi cap a finals d'octubre.

06/08/2008

RAC105 et porta Katie Melua al Palau de la Mésica

katie-melua.jpgEl 26 de novembre tindrà lloc un concert molt especial en un recinte únic: RAC105 et porta en directe a Katie Melua al Palau de la Música.
Melua, artista per la qual RAC105 ha apostat des dels inicis, interpretarà cançons del seu últim disc d'estudi Pictures , així com altres temes que la van fer aconseguir l'èxit internacional.

Les entrades per a aquest directe ja estan disponibles al Tel-entrada i al 902 10 12 12.

RAC105, emissora oficial del concert de Katie Melua a Barcelona.

01/08/2008

Playlist dimecres 30 de juliol

D-TRAIN. Walk on by
YVONNE ELLIMAN. If i can have you
LABELLE. Lady Marmalade
WILD CHERRY. Play that Funky music
ROSE ROYCE. Car Wash
CANDI STATON. You heart run free
EMOTIONS. Best of my love
KOOL AND THE GANG LIVE. Ooh la lala /
Get Down on it / Celebration.
BLUE FEATHER. Let it out
LOLEATTA HOLLOWAY. Love sensation
GAYLE ADAMS. Searchin out
LEVEL 42. Hot water
STEVE ARRINGTON. Feel so real
POSITIVE FORCE. We got the funk
SISTER SLEDGE. Lost in music
BAR-KAYS. Sex o matic
GINO SOCIO. Try it out
LINDA LEWIS. Class style
SHARON BROWN. I specialize in love
KOOL & THE GANG. Ladies night

Tornar

01/08/2008

Playlist dijous 31 de juliol

FIRE FLY. Love is gonna be on your side
JENNY BURTON. Bad Habbits
TRAMPS. Disco Inferno
CHIC. I want your love
POINTER SISTERS. Automatic
NARADA MICHAEL WALDEN. I should´ve loved ya
ROSE ROYCE. Car Wash
SISTER SLEDGE. He´s the greatest dancer
MICHAEL JACKSON. Burn this disco out
MICHAEL JACKSON. Off the wall
EMOTIONS. Best of my love
HEATWAVE. Boogie Nights
BROTHERS JOHNSON. Stomp
COLONEL ABRAMS. Trapped
DONNA SUMMER. Bad Girls
CHANGE. Searching
BARBARA TUCJER. On desire
WINGS. Goognight tonight
DONNA SUMMER. Last Dance

Tornar

Tancar
Tancar
Tancar