30/06/2011

El 'Cinebox' presenta la pel·lícula 'Win win, ganamos todos'

Arriba el primer Cinebox d'aquesta setmana, la secció de cinema que et presenta la Montse Vidal dins del programa box105tv. La pel·lícula que et presentem és Win win, ganamos todos, una comèdia nord-americana atípica, molt aclamada per la crítica. En ella un home a qui no li van molt bé les coses ha de assumir la tutela d'un xicot amb molta barra.

Continuar llegint »

30/06/2011

Coneixem el nivell de cultura musical estiuenca

cancion-verano

Amb l’estiu arriben sempre les millors cançons paxangueres. Per això en Peyu ha volgut fer un concurs telefònic per conèixer com va la gent de cultura musical estiuenca. I al llarg del concurs en Peyu comença a experimentar creant la modalitat “juegue i falle”

Continuar llegint »

30/06/2011

Arriba l’escola d’actors eròtics ‘Javier Cardem’

bardem_sexy

Si vols complaure a la teva parella i creus que la millor manera és millorar en el sexe, en Just et recomana l’escola d’actors eròtics ‘Javier Cardem’. El ritme de treball serà molt frenètic i viuràs fins i tot un Erasmus de final de curs per Europa . I la dita:

Continuar llegint »

30/06/2011

Telecinco bat rècords d’audiència amb un especial sobre el cas d’Ylenia Carrisi

ylenia_carrisi

L’especial de La noria sobre el cas de Ylenia Carrisi arrasa a Catalunya amb un 19,9% de quota de pantalla. A El Intermedio, Wyoming connecta en directe amb el barri madrileny de Chueca per a fer el pregó del dia de l’orgull gay. Txumari Alfaro dóna un consell molt últil per prevenir la disfunció sexual.

Continuar llegint »

30/06/2011

Surt a la llum la vena 'killa' d’en Bustamante

busta_killo

David Bustamante treu la seva vena killa davant d’un fotògraf que volia fotografiar a la seva filla. José Ortega Cano triplicava la tassa d’alcoholèmia permesa en el moment del fatídic accident de cotxe.

Continuar llegint »

30/06/2011

LLençols amb butxaques

llen_ols_butxaques

La veritat és que de vegades no cal haver guanyat vuit premis Nobel per tenir una idea senzilla però ben pràctica. Això és per exemple el que va passar amb la gent de Neat Sheet, que se’ls va acudir la simple idea de posar butxaques als llençols. Perquè és possible que tingueu una tauleta de nit minimalista, o que estigui amb un risc d’allaus 10... Si és el cas, us podrieu comprar llençols amb butxaques on què hi podríem posar?

Continuar llegint »

30/06/2011

Torreiglesias coneix la combinació perfecta per la immortalitat

torreiglesias3

Després de seguir molts anys els consell del doctor Torreiglesias, un home aconsegueix la immortalitat. Una plataforma creada a Andalusia vol promoure la candidatura per a convertir la migdiada en patrimoni immaterial de la humanitat. Ismael Serrano compon una cançó alegra i es mareja. S’ha descobert que la CIA va trobar a Bin Laden gràcies a les instruccions de la mare d’un mariner. 

Continuar llegint »

30/06/2011

Quin és el soroll que més ens molesta a la feina?

soroll_a_la_oficina

És la veu humana, les converses dels altres. De fet, el 54% dels espanyols creu que augmentaria la seva productivitat o la seva concentració si hi hagués menys soroll. L'altre so que molesta més és la música. Paradoxa: Un 37% dels ciutadans de l'Estat té expressament prohibit posar música o la ràdio, i en canvi un 63% pot evadir-se i fer la jornada més suportable. Són els que posen RAC105.

Continuar llegint »

30/06/2011

Ja pots escoltar el Fricandó matiner del 30 de juny

Fricandó matiner 30/06/2011 06:00

Fricandó matiner 30/06/2011 07:00

Fricandó matiner 30/06/2011 08:00

Fricandó matiner 30/06/2011 09:00

30/06/2011

Beyoncé treu nou disc i arriba al número 1 d’iTunes

4_beyonc_

Dimarts passat, 28 de juny, va sortir a la venda el nou disc de Beyoncé, 4, precisament el seu quart treball d’estudi. La gravació ha durat més d’un any i s’espera que arribi a ser un clàssic del soul pop. És un àlbum madur i brillant, amb una cuidada producció que respecta molt la veu de la cantant.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 32 12332 »

Tancar
Tancar
Tancar