31/05/2010

L’Artista 105 d’aquesta setmana és Crowded House

El grup australià/neozelandès Crowded House és el protagonista de la nit de dimarts a RAC105 TV. Durant una hora, de 22 h a 23 h, podràs veure el millor recull de videoclips d’aquesta banda formada 1985.

Continuar llegint »

31/05/2010

Arriba l’estiu a l’Hotel Arts amb les Nits d’Arola

La Terrassa d'Arola

L’Hotel Arts es prepara per rebre l’estiu i, per això, ofereix una sèrie de propostes molt temptadores per viure-les tant de dia com de nit, i fer-ho en solitari, en parella o en família. Per gaudir de la gastronomia, del benestar, de les habitacions, de la música i del descans.

Continuar llegint »

31/05/2010

Outsider en concert el 2 de juny a la Sala Bikini

El grup barcelonès ofereix un acústic exclusiu per a RAC105

Outsider s’ha convertit en un grup que destaca pels seus directes, amb una gran posada en escena. Ara tens l’ocasió de veure’ls el dimecres 2 de juny a la Sala Bikini de Barcelona, a partir de les 21.30 h.

Continuar llegint »

31/05/2010

El Fricandó entrevista a Santiago Salvat

Vador Lladó amb Santiago Salvat a l'estudi de RAC105

Avui passa pel Fricandó matiner el precandidat a la presidència del F. C. Barcelona més alternatiu de tots, Santiago Salvat,

Continuar llegint »

31/05/2010

Josmar dedica un jingle a l'home dels esports del Fricandó

Avui els jingles del Josmar novament sublims, un d’ells dedicat al nostre home d’esports, l’Albert Ferran!

Jingles Josmar 31 de maig

31/05/2010

Camela saluda al Fricandó matiner!

Recordem que la setmana passada l’Ivan ens va avançar la sorpresa que ens tenia preparada per avui, i finalment ens ha arribat. Us imagineu qui escolta el Fricandó matiner?

Continuar llegint »

31/05/2010

Eurovisió i Jimmy Jump són els protagonistes del cap de setmana

Moment en què Jimmy Jump surt a escena durant l'actuació de Daniel Diges

Els catalans es queden enganxats dissabte a Eurovisió amb la meitat dels espectadors pendents del Daniel Diges i de rebot, del JimmyJump. Rècord d’audiència total!

Continuar llegint »

31/05/2010

Els bombers rescaten un lloro que cridava "ajuda" al quedar-se atrapat

Un lloro que es diu Enrico anava al bar, una visita que fa cada dia on s’entreté amb els clients, abans de tornar amb el seu amo. Doncs aquell dia es va oblidar que portava una cadena de plata i es va enganxar amb un cable elèctric.

Continuar llegint »

31/05/2010

Composa música amb els teus amics a través d'internet

Una de les pàgines que he recomanat últimament i que ha tingut més èxit a jutjar pels missatges que m'heu deixat al Facebook és aquella que permetia composar música electrònica(www.audiotool.com). Bé, això ja està superat per una nova pàgina web que permet composar música però amb els vostres col·legues, estiguin on estiguin.

Continuar llegint »

31/05/2010

Per què muntem un pollastre?

Norlament estem acostumats o bé a cuinar el pollastre o a menjar el pollastre. Muntar un pollastre és una altra cosa. I si no que li preguntin a Jimmy Jump dissabte saltant al mig del festival d’Eurovisió. Bé, en el seu cas més que un pollastre va muntar una aleta de pollastre: "algo" molt pequeñito.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 22 12322 »

Tancar
Tancar
Tancar