22/05/2007

Water World

Dia: 22 de maig
Si ens pensàvem que amb tots els reptes que havia fet l'Ivan ja ens havíem superat, ens equivocàvem. Ens quedava per provar la mare de les proves de risc: el jumping. I el resultat segons l'Ivan: bo però només per fer-ho un cop a la vida. I després, per relaxar-lo una mica, uns bons tobogans d'aigua.

www.waterworld.es

[MEDIA=22]

Continuar llegint »

21/05/2007

Moments únics: Gran Hotel la Florida...

La FloridaSi voleu conquistar un noi o una noia, és ben fàcil, feu-me cas, porteu-lo un dia, a la terrassa del Gran Hotel la Florida situat al Tibidabo.
El Miramar Bar, l'altra opció gastronòmica, més informal, que té aquest gran hotel, després de l'Orangerie, és sensacional: vistes amb Barcelona als peus, lloc íntim, decoració perfecta i un Spa d'aigua calenta al costat dels sofàs. L'Anna i en Jordi, els nostres oients guanyadors de divendres, ho van poder comprovar i van gaudir d'allò més! A la foto, provant el cocktail La Florida: boníssim!!!! Un gran hotel on et pot arribar a passar el més inesperat...

www.hotellaflorida.com

21/05/2007

El Freakando matiner i l'últim Álbum de THE FRAY et porten la tecnologia més puntera.

sony_walkman.jpgAconsegueix el més nou en walkman?vídeo de Sony, gràcies a THE FRAY i el seu àlbum How to save a live, que conté la cançó principal de l'exitosa sèrie Anatomía de Grey.

Envia un missatge de text amb la paraula MATI al 7494 i emporta't un dels 5 SONY NWA800 MP4 que el Freakandó matiner regala cada dia.

Si ets dels addictes a la bona música i a les bones imatges, SONY NWA800 MP4 és el més petit, lleuger i amb més autonomia del mercat.

Envia MATI al 7494.

Cost del missatge 1,20 ? + IVA

21/05/2007

Tirolina i altres activitats a les Comes

Dia: 21 de maig

Una tirolina de vertígen, bona gent, circuits de 4 x 4, quad, moto i moltes activitats més en una zona tranquil·la i amb més de 510 hectàrees de terreny. Un paradís de l'aventura on no hi podia faltar l'Ivan i el Freakandó matiner.

www.promotorevents.com
www.lescomes.com

[MEDIA=21]

Continuar llegint »

18/05/2007

Divendres 18 de maig

RAUL ? Sueño su boca HIMNE DEL SEVILLA

17/05/2007

El nou disc de Paul McCartney es podrá comprar mitjançant el móbil i per internet.

paul_mccartney1.jpgMemory almost full, el nou disc de McCartney en solitari, serà el primer treball que es vendrà directament a través de la xarxa i del telèfon mòbil.

Continuar llegint »

17/05/2007

Ja a la venda la millor selecció de Marlango

marlango.jpgTot i que els components de Marlango continuen treballant per donar forma a The electrical morning(el tercer disc de la banda, que sortirà a la venda a la tardor), abans han volgut reunir en un recopilatori les seves cançons més representatives.

Continuar llegint »

17/05/2007

RAC 105 continua apostant per la millor mésica en directe.

El 29 de maig a l'Auditori no et perdis a una de les bandes amb mes estil i personalitat: PINK MARTINI

Us recordem que les entrades s'han de bescanviar al hall de la sala 1 Pau Casals de L'Auditori el mateix dia del concert de 20 a 21h.
A partir de les 21h les entrades no recollides es posaran a la venda


Consulta el llistat de guanyadors

[MEDIA=1]

Continuar llegint »

17/05/2007

Rac 105 et presenta el concurs de fotografia Carlinhos Brown.

El músic tribalista expressa amb el seu nou disc com veu el món a través de la música. Ara digue?ns com veus tu la música...

Envia?ns una fotografia que expressi el que significa per a tu la música a concurs@rac105.cat i podràs guanyar una d'aquestes dues càmeres Sony:

dsc-w80s_sm.jpg
a) càmera digital Sony DSCW 80 amb sortida de vídeo per TV màxima qualitat, 7 megapíxels, disseny compacte i total nitidesa.


dslr-a100k_sm.jpg
b) càmera Reflex Sony amb sensor de 10 megapíxels, estabilitzador electrònic i sistema antipols. Per a professionals de la fotografia.

La data límit per enviar la teva fotografia es el 17 de juny.

Expressa't amb el concurs de fotografia de Carlinhos Brown... Recorda: envia?ns la teva fotografia inspirada en el món de la música a concurs@rac105.cat. Totes les fotografies rebudes seran publicades a www.rac105.cat.

RAC 105 et recomana ?A gente ainda ñao sonhou ? el nou disc de Carlihnos Brown , ja a la venda!

VEURE GALERIA FOTOGRÀFICA

16/05/2007

Nou disc de Madonna al novembre

La publicació del nou disc de Madonna està prevista pel mes de novembre i tindrà una llista extensa de col·laboradors com Stuart Price (productor del seu Confessions on a dancefloor), Justin Timberlake, i possiblement el britànic Mika, entre d'altres.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 4 1234 »

Tancar
Tancar
Tancar