30/04/2012

Sortegem 5 entrades dobles per anar a veure Magnetic Fields en concert

magneticfields_festival_millenni600

El diumenge 6 de maig, a les 21 h, Magnetic Fields oferirà un concert únic a la Sala Apolo de Barcelona en el marc de la tretzena edició del Festival del Mil·lenni. La banda nord-americana, liderada pel compositor i cantant Stephin Merritt, presentarà el seu darrer disc, Love at the bottom of the sea, a banda d'interpretar alguns dels seus temes més mítics i que els han portat a ser on són, com pot ser "You must be out of your mind", "All my little words" o "The book of love".

Continuar llegint »

30/04/2012

Ocasió única de tornar a veure l'actuació de Jason Mraz a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm

jason_mraz_warner600

El passat 2 d'abril, Jason Mraz va oferir una actuació en directe des de l'antiga Fàbrica d'Estrella Damm a uns pocs privilegiats que vau guanyar el sorteig de les entrades per assistir-hi. D'altres —des de casa o des de la feina— vau seguir la retransmissió que vam fer-ne en streaming a través de la nostra web. Però sou molts els que ens heu comentat que us ho vau perdre i voldríeu que ho repetissim.

I els vostres desitjos són ordres. El proper dilluns, 7 de maig, podreu tornar a veure el vídeo amb l'entrevista que la Montse Vidal va fer-li a Jason Mraz i la posterior actuació musical. Ara bé, estigueu ben atents, perquè el vídeo només es podrà veure de 22 a 24 h, i no es repetirà.

Continuar llegint »

30/04/2012

El subsòl de Barcelona està carregat de droga

asdf_jair_dominguez100x80

En Jair Domínguez ens explica la quantitat de cocaïna i d'altres drogues que podem trobar al subsòl de Barcelona i quina hi ha segons la zona.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/04/2012

Buenafuente repeteix convidats

Andreu Buenafuente no acaba de triomfar amb el seu retorn a Antena 3 i tira de convidats repetits com Eduard Punset o Estopa. I a Intereconomía tenen la resposta al perquè els pressupostos a Catalunya són inferiors que a la resta de comunitats autònomes.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/04/2012

La dilatació

El pas previ a parir un fill és la dilatació. Les dones es preparen per poder treure el fill però compte amb els nens com Paquirrín perquè ho tindran difícil per sortir.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/04/2012

En Josmar li canta al Sol

Després de les ruixades d'aquesta nit, es preveu un final de pont plàcid. Per això en Josmar dedica una bonica cançó al Sol. En concret, "Looking for paradise", d'Alejandro Sanz i Alicia Keys.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/04/2012

En Peyu es suma al #novullpagar

asdf_peyu_100x80

Molts catalans es neguen a pagar peatge aquests dies. I en Peyu se suma a la iniciativa però d'una manera força original.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/04/2012

Michael Robinson, enviat especial a Londres

asdf_xavi_cazorla100x80

Londres serà la seu dels propers Jocs Olímpics, i Michael Robinson ens retransmet els partits en directe per l'Informatiu d'en Xavi Cazorla.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/04/2012

Patrulles en Segway

A Sitges implantaran dos sewgais per patrullar per la ciutat. I en Peyu ens compara aquest transport amb el dels caballs de Barcelona o les biciletes de Claifòrnia.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/04/2012

Una dona arrenca les dents a la seva parella

La dentista més salvatge és dels Estats Units. No ha pogut separar feina i parella i finalment ha acabat traient-li totes les dents al seu nòvio que se'n va anar amb una altra. Escoltem un nen prodigi del piano. I una basca es converteix en mare sense saber que estava embarassada.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

Pàgina 1 de 23 12323 »

Tancar
Tancar
Tancar