30/04/2011

Llista de cançons de dissabte 30 d'abril

Super America  -  The Bad Plus  (Primer)   

Take the high road  - Blind boys of Alabama (with The Oak Ridge Boys)

Two  -  Lenka (Tema del dia)   

Stone free – Eric Clapton       

If not now then when  -  Basia  (5 Estrelles)   

I’m waiting  -  Boney James  (Feat. Heather  Headley)    

Dancing at the funeral  -  Brett Dennen     

Woman  -  Duane Stephenson     

Sweet home Chicago  -  Steve Miller Band       

Austin  -  Eric Johnson   

Wish the clock would stop  -  Gina Sicilia     

Lucky Guy  -  The Belle Brigade

Security  -  Otis Redding  (Directe)   

My national inquirer baby   -  The Hollywood Blue Flames    

No love on the street  -  Joe Bonamassa  (Últim)   

29/04/2011

El 'Cinebox' presenta 'The company men'

El Cinebox, l'espai de cinema de RAC105 Televisió presentat per la Montse Vidal, ens porta la pel·lícula The Company Men, del director John Wells.

Què passa quan el somni americà es trunca per culpa d'un acomiadament de la feina? Es pot tornar a començar de zero? Això és el que el personatge de Ben Affleck haurà d'anar descobrint. Però no ho farà sol, l'ajudarà un repartiment de luxe amb Kevin Costner, Tommy Lee Jones i Chris Cooper.

29/04/2011

Jaime Peñafiel parla amb el 'Fricandó' sobre els detalls de la Boda Reial

leti_vestidonocheJaime Peñafiel ha parlat pel Fricandó matiner en exclusiva aquest matí, des del seu hotel. I ens ha avançat en exclusiva alguns convidats que encara desconeixíem, com vestia la princesa Letizia al sopar de gal·la d’ahir i quina és la boda reial que menys li ha agradat

Continuar llegint »

29/04/2011

En Peyu es vesteix de gala per viatjar a Londres

peyuAmb tot el tema del casament del príncep Guillem i la Kate Middleton, la mare del Peyu s'ha atabalat i li ha preparat la maleta perquè es pensava que enviàvem el nano a Londres de corresponsal per cobrir l'esdeveniment.

Continuar llegint »

29/04/2011

En Marc Redorta es presenta a les eleccions de Cardedeu

marc_redortaEl millor moment d’aquesta setmana és l’anxova Antònia i el seu pescador però hi ha d’altres perles com el nivell d’italià de la Núria, les eleccions d’en Marc Redorta a l’Ajuntament de Cardedeu o el Singular d’en Medina.

Continuar llegint »

29/04/2011

Torna el grup burgès ‘Sopa de Cava’

gerard_quintanaEn Just presenta el retorn del grup de rock burgès ‘Sopa de Cava’, els més rics del món de la música. Són catalans i molt nacionalistes i per això toquen en festes privades per Marta Ferrussola. El grup més 'pijo' del moment és ‘Sopa de Cava’. I la dita d’avui:

Continuar llegint »

29/04/2011

Parlem amb testimonis d’excepció del príncep Guillem

buckinghamEl Peyu és un tio de contactes i en un dia tan important com avui per la gent d'Anglaterra, el nano ha aconseguit tres testimonis d'excepció que estaven a Londres capital. Tres senyores de la neteja andaluses que han participat en la preparació del casament del príncep Guillem i la Kate ens han donat alguna primícia de la parella. Les dones parlen andalús, però tranquils perquè hi ha traducció simultània.

Continuar llegint »

29/04/2011

Quin és el país on es fan més operacions de cirurgia estètica?

Ecirurgiastats Units, seguit de la Xina, Brasil i l'Índia, que completen el podi... Entre els 10 primers hi ha Mèxic, Japó, Corea del Sud, Alemanya, Turquia. Espanya ocupa el desè lloc. Quina és l'operació estètica més demandada? Hi ha qui pensa que l'augment de pit és l'operació quirúrgica de cirurgia estètica més demandada, però el cert és que la primera petició és la liposucció, que representa el 18,8% de les intervencions.

Continuar llegint »

29/04/2011

Desconvida a una festa

unvited1A vegades es fa difícil dir-li a algú que no està convidat a una festa. Especialment quan aquesta persona era una de les fixes. Però ja se sap... El dia que la lies parda ho acabes pagant. Doncs bé, per no haver de passar pel mal tràngol de dir-li a algú que no cal que vingui, ha sortit una pàgina que permet desconvidar a festes. Es diu www.unvited.com i permet enviar un e-mail o un SMS a la persona que desitgis comunicant-li que no està convidada a una determinada festa.

Continuar llegint »

29/04/2011

'El Intermedio' dedica un programa sencer a Mourinho

mourinhoVeterinaris de TV3 torna a la televisió i guanya amb un 23,3% de quota de pantalla la nit catalana d’ahir dijous. El Torreiglesias ens dóna un motiu perquè ens caigui una mica millor i el tema està relacionat amb el Barça. A l’Intermedio fan un monogràfic a les rodes de premsa del Mourinho i ells també es pregunten “¿Por qué?”.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 31 12331 »

Tancar
Tancar
Tancar