31/03/2011

La futura locutora de RAC105

Aquí teniu la futura locutora de RAC105, això sí, d'aquí a uns quants anys...està clar que és una jove promesa de la ràdio!.Atenció a com li explica al seu pare “vés a saber què” utilitzant el seu propi llenguatge….:)

@Montse_Vidal

31/03/2011

Primera edició de l’Esperit de Montjuïc al circuit de Montmeló

1-mhr-1_okEl Circuit de Catalunya acollirà els dies 8, 9 i 10 d’abril la primera edició de l’Esperit de Montjuïc - Catalunya Classic Revival. Després de més de tres dècades en  què no s’han pogut celebrar competicions automobilístiques d’alt nivell al traçat urbà de Barcelona, aquesta acció tornarà a estar present a Montmeló, amb les competicions més importants que es van celebrar a la Muntanya Màgica als anys 50, 60 i 70.

Continuar llegint »

31/03/2011

Reportatge del 'Fricandó matiner' a Vall de Núria

Divendres passat el Fricandó matiner va fer el programa des de Vall de Núria, però l'equip va marxar un dia abans per anar a fer caliu i preparar-se pel gran dia. Aquí tens les imatges de l'estada de l'equip fricandero a Vall de Núria.

Continuar llegint »

31/03/2011

Com veuen la independència els espanyols?

esteladaEl Pujol va dir que l'única opció per Catalunya era la independència. Però estan preparats els espanyols per la independència de Catalunya? Això és el que ha volgut comprovar en Peyu avui.

Continuar llegint »

31/03/2011

A quin país tenen els pits més grans?

bikini2La informació s'ofereix tenint com a referència la mitjana de sostenidors comprats a cada país, tenint en compte la grandària de la copa -des de la més petita, la copa 'A', fins a la 'D', passant per la Copa 'B' i la copa 'C'-. L'estudi revela que les dones amb els pits més grans són a Rússia, Finlàndia, Suècia i Noruega, on la grandària se situaria per sobre de la 'copa D'. Estem parlant d'entre 20 i 22 centímetres de diàmetre...

Continuar llegint »

31/03/2011

El Singular d’avui ens presenta el seu gos

gos_upEl Singular d’avui té gos, i no qualsevol. La seva mascota és el Moreno i menja de tot: des de verdura i fruita fins a grans tiberis com pastissets o peix cru. El Moreno sembla molt maco però no fa ni cas de les ordres del seu amo, el Singular!

Continuar llegint »

31/03/2011

Belén Esteban podria no continuar a Telecinco

El germà de la Belén Esteban parla per televisió per primer copEl reportatge de Sense Ficció “ETA a la ciutat dels sants” guanya la nit d’ahir amb un 21,7% de share, 710.000 espectadors. Avui recollim les dues millors trucades en directe que l’amic Torreiglesias recull al seu programa +Vivir. La Belén Esteban està negociant el seu contracte amb Sálvame i de moment no està clar el seu futur a la cadena per la temporada que ve.

Continuar llegint »

31/03/2011

22a edició del Festival de Guitarra de Barcelona

tony_levinBarcelona acull, de l’1 d’abril al 21 de maig, la 22a edició del Festival de Guitarra, que ja s’ha consolidat com una referència musical de la capital catalana. Té una programació molt variada i oberta a nombroses tendències, i hi tenen cabuda les propostes més diverses vinculades a l’univers de les sis cordes, des del classicisme fins a l’avantguardisme, passant per les propostes d’autor i la imprescindible collita local.

Continuar llegint »

31/03/2011

La Miley Cirus ja té nina inflable

finally_mileyLa Kesha ha explicat que va tenir somnis eròtics amb la Lady Gaga. I atenció als amants de Miley Cirus perquè ha sortit una nina inflable amb el seu cos i la seva cara i hem pogut parlar en directe amb el creador d'aquestes nines inflables.

Continuar llegint »

31/03/2011

Multa per fumar a Joaquín Sabina

sabinaLes autoritats de Montevideo han multat a un hotel uruguaià per deixar fumar a Joaquín Sabina durant un roda de premsa. I metges de la República Dominicana han extret un fetus momificat que portava 30 anys al ventre d’una dona haitiana.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 43 12343 »

Tancar
Tancar
Tancar