31/03/2008

Concepte D'E amb l'áfrica i el Joan!

28032008282_sm.jpgNous locals: informals però buscant la màxima elegància i simplicitat a la vegada. D'aquesta manera defineixo la nit de divendres. Primer vam sopar al restaurant paninoteca D'E del Sergi Arola i després vam fer un ''copeo'' al Be & Artist. Al D'E el definiria com un fast food modern i diferent. 28032008287_sm.jpgA qui li agradi la cuina innovadora pot trobar-hi un lloc per decobrir. I després vam anar al Be & Artist. Un punt de trobada d'artistes on se'ls deixa mostrar les seves obres: quadres, cançons, o dissenys de moda i a la vegada pots prendre un cocktail. Que per cert són força bons! Ah, i si ets artista i necessites un cop de ma al Be & Artist t'ajuden. Jo, per exemple, ja fa uns anys vaig fer de guitarra del grup de rock català Lexu's.28032008300_sm1.jpg29032008302_sm.jpg Era un playback per sort! jejejejeje! Ah i la nova forma de fer parelles funciona. La nostra noia escollida, l'Àfrica, va portar un amic que li feia gràcia. I carai, com van acabar la nit! Si ets solter/a i vols portar algú a sopar aquest divendres al Freakandó sortejem un sopar al Garden del Juan Carlos I i després anem a la festa de complementos eróticos al Nick Havanna!

D'E de Sergi Arola: www.elpaninode.com/
Be & Artist: www.dancetimegroup.com/home.htm
Playback amb els Lexu's: http://www.youtube.com/v/9por8zQqm08&hl=en
Complementos eróticos: www.complementoseroticos.com

27/03/2008

Madonna no descansa

madonna.jpgMadonna ja té preparat el disc successor de Confessions on a dancefloor, en què continua apostant per ritmes ballables. Això sí, d'acord amb la seva fama camaleònica, l'artista vol oferir sempre alguna cosa diferent i en aquesta ocasió ha incorporat sons de hip-hop i rap, deixant-se acompanyar per grans figures en aquest terreny.

Continuar llegint »

27/03/2008

Gallines

[MEDIA=116]

Continuar llegint »

25/03/2008

Viu el Fricandó Matiner en directe

divendres_blanquerna_bg.jpgEl proper divendres 28 de març, l'equip del Fricandó Matiner torna a sortir de casa! I aquesta vegada ho fa a Barcelona...

No et perdis l'emissió del programa en directe de 7 a 10 del matí des de la Facultat de Comunicació Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull. Al carrer Valldonzella número 23, molt a prop de la Plaça Universitat.

Si vols viure el Fricandó en directe, emportar-te premis espectaculars, gaudir de la companyia de cares conegudes i passar-t?ho d'allò més bé, no ho dubtis i vine a veure?ns!

Divendres, 28 de març a la Facultat de Comunicació Blanquerna!!!
Entrada lliure per tothom!
Us hi esperem!

17/03/2008

LA MEZZA LUNA DE LA GASTRONOMIA!

14032008255_sm.jpgSi busques el teu restaurant italià preferit tens la teva mitja taronja a La Mezza Luna.
No fan pizzes! Massa fàcil per a ells! Fan plats de qualitat típicament italians, elaborats amb art, productes frescos del país transalpí i realment boníssims.
14032008260_sm.jpg
Excel·lent mozzarella, boníssimes vieires, per no parlar de la taula de formatges, el salmó, el garrí fet al forn amb paciència o el coulant de xocolata blanca de postres. Sí blanca, i està boníssim!
14032008258_sm.jpg
Ho vaig provar tot, inclòs un vi blanc italià al nivell d'aquest sorprenent restaurant. I al final de la nit: el compte marcava 0. Els seus jefes: el Mateo i el Fabrizio ens van tractar com si estiguéssim a casa i fóssim de la família! Gràcies!

15032008264_sm.jpg
I la nit havia de continuar amb glamour. Vam anar al Basma on ens esperava un reservat amb sofàs, una ampolla de champagne francès i no recordo quantes copes.Us recomano el Basma per tots aquells que busqueu un lloc elegant, amb gent guapa, molt bona selecció musical i un jefe, el Jordi, també encantador.
15032008268_sm.jpg
Quan això és així els locals parlen per si sols! La parella, el Martí i la Júlia, s'ho van passar d'allò més bé!

LA MEZZA LUNA: C/Calvet 50

BASMA: www.basma.es

11/03/2008

Risotto al gust de RAC105!!!

07032008248_sm.jpgÉs un honor poder tenir un plat al millor restaurant italià de Barcelona. Des del divendres passat a l' I Buoni Amici tenen el Risotto al gusto de Marc Vives de RAC105.
Sí, ideat i creat per mi i, feu-me cas, boníssim. Està elaborat amb ceba, all, ceps, foie, tomàquets petits secs i formatge parmesà. A l'I Buoni Amici dediquen alguns plats i els fan al teu gust! 07032008243_sm.jpgLa Cristina i el Sergi van quedar meravellats de la cuina del seu chef el gran Daviano Neri. Podria fins i tot assegurar que és ideal per una cita romàntica a jutjar per com els hi va anar la nit després. Aneu a l'I Buoni Amici i proveu la mortadel·la italiana per picar, la pasta, les tagliatas (talls de carn boníssima) i sobretot el nostre risotto!
08032008249_sm.jpg
Una nit així, havia d'acabar bé i per això vam conèixer el Broadbar: un local modern i molt elegant que comença a captivar la ciutat amb el seu espai amb plató de televisió a dins. Allà vam disfrutar d'un reservat gentilesa d'aquest innovador lloc acompanyats del Vador! Una nit 100% excel·lent!

I BUONI AMICI: www.ibuoniamici.com/platos.php?id=215

BROADBAR: www.broadbar.tv

10/03/2008

Nou Álbum de Van Morrison

Van MorrisonPocs artistes aconsegueixen mantenir-se al cim de l'èxit durant diverses dècades. I Van Morrisson n?és un. Lluny de repetir-se o caure en la decadència, Morrison no deixa de sorprendre amb material nou.

Continuar llegint »

10/03/2008

Festes de Sant Medir a Grácia

[MEDIA=114]
[MEDIA=115]

Continuar llegint »

04/03/2008

El restaurant del futur es diu NUCLO!

29022008184_sm.jpg29022008186_sm.jpgSabeu com és un àtom? El Nuclo és doncs una cosa semblant, que si el desconeixes, l'has de descobrir? Guggenheim per fora, un celler multicolor que sembla la torre Agbar per dins, cuina tradicional i innovadora de la ma de Jordi Narro, deixeble de cuiners tan il·lustres com el Ferran Adrià, i en projecte pel juny una nova atracció: poder-hi arribar amb helicòpter aprofitant l'heliport que té al costat.
29022008195_sm.jpg29022008206_sm.jpg
Heu provat mai els canalons al revés, és a dir recoberts de carn i farcits de pasta? o heu sopat mai amb una ampolla de vi de luxe on el tap no és de suru sinó de silicona, que el conserva millor? L'arquitectura és del prestigiós japonès Toyo Ito que està construint el nou Hospitalet i la Plaça Europa, on hi haurà edificis característics de cada país. El Nuclo doncs, és un univers a tocar del cel molt ben dirigit pel seu excel·lent cap de sala el Víctor Amil. Després vam seguir ''de moda'' provant l'Spritz, la beguda procedent del Véneto, que triomfa al nostre país.
01032008207_sm.jpg01032008209_smn.jpg01032008216_sm.jpg
Al Delfos, un bar italià molt acollidor que hi ha al carrer Muntaner, vam acabar la nit. Per cert, vam fer parella! Sobren les paraules veient les fotos de la Susanna i el Francesc...

NUCLO: www.nuclorestaurant.com

DELFOS: C/Muntaner 101 de Barcelona

04/03/2008

Barça - Celtic de Glasgow

Baixa el Medina per Urgell fins a la línia central del carrer París, esquiva un ciclista i s?escola per Villaroel fins a la Gran Via. Deixa enrere una tia bona que el saluda i s?escapoleix de l'escomesa d'un pollós que fa jocs malabars. Creua la rambla Catalunya i baixa fins la plaça, s?acosta a la plaça, li entra un antidisturbis, el supera, s?acosta a la plaça, centra la litrona, reclama la petaca, aixeca el braç i crida, i... gooool, gooool, gooool!!!
El Medina acaba d'incorporar-se amb l'afició del Celtic de Glasgow!!!
[MEDIA=113]

Continuar llegint »

Tancar
Tancar
Tancar