28/02/2011

El Jordi Casadesús diu:

emissoresBon dia Fricanderos collonuts!

Una bona opció seria que La Vanguardia incorporés en les seves pàgines una visió general del que es la programació diària de les principals emissores de ràdio com es fa actualment en el mateix diari per les cadenes de televisió. Que n'aprenguin!!!

Des d’Aiguafreda, visc a Catalunya!

28/02/2011

El Jordi Huguet diu:

classes_de_catalaBon dia "Fricanderus",

estaria molt bé que la Vanguardia inclogués alguna cosa semblant al vostre "el català correcte, passa'l" que m'agrada tant.

28/02/2011

L'Alícia Massana diu:

Ja era hora!!!! Un diari català ha de ser en català!!

28/02/2011

L'Albert Tardà diu:

Felicitar al Grup Godó per la seva decisió. Penso però que per dir-se "L'avant-guàrdia" aquesta decisió arriba potser una mica tard... Potser la traduírem com "La rera-guàrdia". De totes maneres és un pas força important per arribar a la paritat en la normalització lingüística, almenys en premsa escrita.

Felicitats i salut per tots!

28/02/2011

L'Ivan Díaz diu:

Benvinguda al món del lectors catalans. Gràcies per fer un dels millors diaris en català. Fem un pas més per la reivindicació de personalitat del català! M'agradaria molt guanyar la subscripció!

28/02/2011

L'Enric Ruiz diu:

gegantsBon dia a tots/es,

Crec que una secció que no hauria de faltar per fer país i que nosaltres sempre trobem a faltar en un diari és una secció de festes populars del mes.

Continuar llegint »

28/02/2011

La Lourdes diu:

Hola a tots els companys de RAC105!!!

Us escolto cada matí via Internet i és el bon humor assegurat per començar bé el dia. Desitjo la benvinguda al diari La Vanguardia en el nou llançament de l'edició en... Català!

Salutacions, al Fricandó Matiner i particularment al seu presentador el Vador, per celebrar aquesta iniciativa tan fantàstica. Suggeriments, idees o peticions de moment, cap ni una.

Una abraçada a tots els fricanderos.

28/02/2011

La Mònica diu:

Hola!

Em dic Mònica i ja era hora de que un dels millors diaris del país, al meu entendre, estigui amb la nostra llengua, el català!!!

Moltes felicitats i gràcies per prendre aquesta iniciativa!

28/02/2011

En Dani diu:

quim_monz_Serà un plaer poder llegir Monzó, Pàmies, Puigverd… En català! Bona decisió!

28/02/2011

En Guillem diu:

La idea de poder tenir La Vanguardia en català és un pas més per construir la nostra llengua i el nostre país!!! Així que seguim endavant i felicitacions per un programa tan “cachondo” i ben parit!

Pàgina 1 de 31 12331 »

Tancar
Tancar
Tancar