30/11/2012

Homenatge a Bruce Springsteen

Al Fricandó matiner hem tancat programa i setmana amb el concurs “Versions!” Avui amb “Thunder road”, de Bruce Springsteen, amb The No Surrender Band. Uns autèntics cracs de Barcelona i rodalia que podeu escoltar aquí!

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/11/2012

La mare d’en Peyu pateix pel fred

En Peyu parla amb la seva mare, que pateix pel fred, i li recorda que s’ha mort el tiet Josep. Aquest cap de setmana abrigueu-vos!

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/11/2012

L’Ivan Medina presenta les pífies del ‘Fricandó’

L’Ivan Medina ens porta les pífies setmanals del Fricandó matiner i la frase de la setmana protagonitzada per la Núria: “Divine di Portofoglio”, us sona?

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/11/2012

En Jair llegeix les cartes al director

asdf_100x80Jair2.jpg

Avui, la Pepita Jonqueras felicita Luis del Olmo per les audiències; Yuri Estepano envia el currículum; a Jordi de Vilarnadal li estranya no veure Ivan Campo a la pilota d’or, i es fa una proposta perquè Ferrari contracti Farruquito.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/11/2012

En Peyu informa de l’agenda del cap de setmana

asdf_100x80Peyu1.jpg

En Peyu ens porta les activitats previstes per a aquest dissabte i diumenge arreu de Catalunya. A Sant Sadurní d’Anoia faran la cantada de cremalleres, a la Biblioteca de Roquetes es presentarà el Secret del yatónic, d’en Vador Lladó, i hi haurà una desenganxada de cartells electorals.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/11/2012

El Dr. Redorta parla de la teoria de la motivació temporal

 

asdf_100x80Redorta2.jpg

El Dr. Redorta explica que el nostre cervell actua d’una manera determinada davant d’assumptes que deixem pendents, com planxar la roba o desfer la maleta quan tornem de vacances.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/11/2012

Bisbal també farà un documental de la seva vida

asdf_100x80Cazorla1.jpg

David Bisbal vol fer un  programa documental de la seva vida copiant la idea de Beyoncé. Messi parla de la seva comparació amb Cristiano Ronaldo. Subhasten el tros d’iceberg que va enfonsar el Titanic. L’orquestra Mondragón canta a la companyia de Ryanair.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/11/2012

Recitem els pastorets amb la Núria

El president de la Coordinadora de Pastorets, Josep Maria Ramon, ha avançat al Fricandó matiner que treballaran per tenir un arxiu històric dels pastorets. Finalment la Núria acaba recitant l’obra amb en Josep Maria a duet. Bustamante s’enfada en un partit de futbol i l’expulsen de la competició.

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/11/2012

Bustos feia retirar les multes dels seus familiars

El Periódico destaca que l’alcalde de Sabadell feia retirar a la policia les multes que rebien els seus familiars. En Peyu el tracta de bondadós, voleu saber per què?

ESCOLTA LA SECCIÓ SENCERA

30/11/2012

'El secret del gintònic', guardonat com a millor llibre de còctels de l'Estat espanyol amb el Premi Gourmand

El llibre de Vador Lladó, que ja ha arribat a la 2a edició, competirà per la categoria de millor llibre de còctels del món durant la final que tindrà lloc el febrer del 2013.

vador_llado_600

Els prestigiosos Premis Gourmand acaben de guardonar el llibre El secret del gintònic (Ara Llibres, 2012), del periodista Vador Lladó, que ha estat seleccionat com el millor llibre de còctels de l’Estat espanyol.  El llibre entra, d’aquesta manera, dins la selecció per endur-se el Premi Cocktails Book del certamen Gourmand World Wine Book Awards 2012, que celebrarà la gala de lliurament el 23 de febrer del 2013 al teatre Le Carrousel du Louvre, a París.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 22 12322 »

Tancar
Tancar
Tancar