30/11/2011

Sara Baras, nova bombolla de Freixenet

 

Prenent el relleu de Shakira, aquesta vegada un dels anuncis més esperats de l'any es mourà a ritme de flamenc. La 'bailaora' és la nova protagonista de l'anunci de Freixenet, i assegura que es tracta d'un "orgull, tant professional com personal".

En aquesta ocasió, la firma de cava catalana ha fitxat una de les grans referents del flamenc de l'Estat. Sara Baras se suma a la llista de grandíssims professionals que anteriorment ja s'han vestit de bombolles de Freixenet, com l'equip femení de natació sincronitzada o la cantant Shakira.

Continuar llegint »

30/11/2011

3 premis Ondas passen pel Fricandó matiner

ondas

Avui el Fricandó matiner ha tingut 3 ONDAS: Jordi Évole, Albert Om i Jordi Basté que aquesta nit recolliran el seu premi per les seves respectives carreres. En Basté ha vingut als estudis de RAC105 entre pausa i pausa del seu programa El Món a RAC1; a l'Albert el teníem arribant a Barcelona tot empolainat per la gran ocasió

Continuar llegint »

30/11/2011

Google pagarà el canvi de sexe dels seus treballadors

google_headquarters2

El cercador més utilitzat pagarà als seus treballadors un canvi de sexe sempre que vulguin. Ofereixen 180 euros de recompensa per un lloro perdut que canta òpera.

Continuar llegint »

30/11/2011

Es suprimeix la rua de carnaval a Barcelona

carnaval_rio11

Aquest any gràcies a les retallades no podrem gaudir de la rua de carnaval. El Peyu ens explica que també suprimiria les disfresses, es queixa de la poca originalitat de la gent

Continuar llegint »

30/11/2011

Zapatero vol que Rajoy parli

mariano-rajoy

Escoltem com en Zapatero insisteix a Rajoy perquè surti de casa i parli d’una vegada com a nou president. Cristiano Ronaldo exigeix als membres del seu equip que li passin la pilota als peus ja que fer masses rematades de cap pot produir lesions cerebrals.

Continuar llegint »

30/11/2011

La mare d’en Peyu truca a Radio RM, la del Justo

rm_radio

La Roser va trucar ahir Radio RM, l’emissora del Justo Molinero, per demanar la cançó “Algo se muere en el alma cuando un amigo se va”. Explica que la seva amiga Mercè ha marxat a Benidorm i la troba molt a faltar

Continuar llegint »

30/11/2011

A Vicky Cristina Barcelona van tallar l’escena de Joan Laporta

jordi_baste

Després de guanyar el premi Ondas, Jordi Basté ens explica com va ser aparèixer a la pel·lícula Vicky Cristina Barcelona i confessa que prefereix Scarlett Johansson a Penélope Cruz. Escolta música d’Extremoduro, El Chivi, Los suaves i Marea.

Continuar llegint »

30/11/2011

Les papilles

 

papillas

El Pare Marc ens explica un nou mètode per aconseguir que els nens es mengin les papilles sense queixar-se.

Continuar llegint »

30/11/2011

Risto para una actuació al 'Tú si que vales'

risto

Durant la semifinal del programa Tú si que vales, Risto va aturar l’actuació d’un home que cantava una “sole rap”, un nou gènere musical. El concursant s’encara amb el Risto i demana al públic la seva opinió.

Continuar llegint »

30/11/2011

Britney Spears diu que fer esport és molt dur

El guardaespatlles de la Britney la denuncia per assetjament sexual

La cantant no vol aixecar-se i fer esport pel matí i confessa que li encanta menjar tot tipus de xocolata. Angelina Jolie va descobrir que volia ser enterramorts durant l’enterrament del seu avi.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 25 12325 »

Tancar
Tancar
Tancar