31/01/2012

Vols veure com fem el Fricandó matiner en directe des de Vallter 2000?

esquiar

Si vols veure com en Vador Lladó i la seva banda fan el Fricandó matiner en directe però no has estat un dels cent oients fricanderos afortunats que han aconseguit una plaça a l'autocar per viatjar a Camprodon, no et preocupis, que encara pots fer-ho. Tens dues opcions:

La primera opció és connectar-te a RAC105.cat de 7 a 10 del matí i seguir la connexió de vídeo a temps real des de Camprodon. Serà com ser allà, però sense haver de passar fred!

Continuar llegint »

31/01/2012

Llongueras esmorza amb el Fricandó matiner

la_foto2

El perruquer i escultor Lluís Llongueras ha esmorzat amb en Vador i la banda. Presenta el seu nou llibre "El método Llongueras para Dummies". Un 'dummie' és una persona que no coneix els trucs per pentinar-se i arreglar-se correctament i en Llongueras posa d'exemple a en Peyu.

Continuar llegint »

31/01/2012

Són lletges les argentines?

bandera_argentina

El 70% de les dones argentines creuen que són lletges. Un estudi confirma que les argentines estan molt acomplexades i no els hi agrada el seu físic. En Jair Domínguez ha revisat les llistes de Miss Argentina

Continuar llegint »

31/01/2012

Frases fetes i refranys populars

apm_logo3

L’APM fa un recull de les millors versions que fa la gent de les frases fetes i els refranys populars. L’astròleg René Philip encerta per primera vegada en el seu tarot.

Continuar llegint »

31/01/2012

Com triar el nom dels nostres fills?

nombres_20bebe

Un dels moments més importants d’una parella és quan arriba l’hora d’escollir el nom dels seus fills. El Pare Marc ens proposa arribar a un consens, mirar a internet, posar el nom d’algun familiar o fer llistes.

Continuar llegint »

31/01/2012

Prendre copes gratis a l’Hotel W

hotel_vela_w

Aquesta setmana, en Medina es proposa un nou repte: vol que el convidin a unes copes a l’Hotel W de Barcelona. Amb només sis passos

Continuar llegint »

31/01/2012

Arriba el fred

fred

Amb l’onada de fred que estem passant aquesta setmana, en Peyu ha decidit fer un experiment: truca a diferents persones per intentar mantenir una conversa utilitzant només frases tòpiques del temps.

Continuar llegint »

31/01/2012

Aquest any viurem un segon més

palomino

En Palomino ens explica que els rellotges afegiran un segon més a l’any. Montserrat Trias, una dona amb la veu molt curiosa, vol presentar-se per governar l’Ajuntament de Barcelona.

Continuar llegint »

31/01/2012

Nínxols de lloguer impagats

ninxols

El diari ARA publica: ‘Barcelona buida 1.700 nínxols en tres anys per impagament del lloguer’. En Peyu es posa seriós per tractar aquest tema tan delicat.

Continuar llegint »

31/01/2012

Neix el primer salmó musculat

salmo

Els científics han injectat unes proteïnes als ous dels salmons que fan que neixin musculats. Un estudi diu que les noies aparquen millor que els nois.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 24 12324 »

Tancar
Tancar
Tancar