31/01/2011

El límit dels 80 km/h passa a ser velocitat variable i depèn de Trànsit

La Conselleria de Territori i Sostenibilitat proposa aplicar límits de velocitat variable als accessos a Barcelona en funció dels criteris de qualitat de l’aire. Això suposa que s’elimini el límit de velocitat fix de 80 km/h que hi havia fins ara.

Continuar llegint »

31/01/2011

Lady Gaga i Beyoncé són les protagonistes de RAC105 Televisió

lady-gaga-beyonce-video-phone2Aquesta setmana les protagonistes de la nit de dimarts a RAC105 Televisió són Beyoncé i Lady Gaga. Aquestes dues artistes han col·laborat juntes en dues cançons i són, ara per ara, dues de les dives de la música pop actual. Per això, RAC105 Televisió els hi dedica l'Artista 105 de dimarts 1 de febrer.

Continuar llegint »

31/01/2011

El 'Fricandó matiner' se'n va de vermut al Palau de la Generalitat!

vador_amb_masAquet dijous l’equip del Fricandó matiner se’n va a fer el vermut al Palau de la Generalitat amb el president Artur Mas tal com es va comprometre a l’antena de RAC105 durant les eleccions al Parlament.

Continuar llegint »

31/01/2011

Una foto de la Shakira amb el Piqué es paga a 150.000 euros

relacion-shakira-pique-realidadLa foto de la Shakira i el Piqué juntets es paga a 150.000 euros. Descobrim com està la relació de la Casas i l'italià, mentre la nòvia de Nacho Vidal surt a l'Interviu ben despullada.

Continuar llegint »

31/01/2011

En Josmar fa la versió del 'Colgando en tus manos' del Carlos Baute i la Marta Sánchez

Avui en Josmar es posa melancòlic amb la cançó de Carlos Baute i Marta Sánchez, "Colgando en tus manos".

Continuar llegint »

31/01/2011

Compara els preus dels supermercats

carritoLa recomanació d’avui és altament interessant en els temps que corren perquè serveix estalviar pasta. La pàgina en qüestió es diu www.carritus.com i és un comparador dels preus dels productes que trobem en els supermercats.

Continuar llegint »

31/01/2011

En Just recomana l'escola per lligar 'David Pilla'

david_villaVols conèixer els millors trucs per lligar? Aprèn a seduir de meravella a l’escola de David Pilla. Combina des dels trucs més nous fins als més antics i afegeix els factors sorpreses imprescindibles per les primeres cites.

Continuar llegint »

31/01/2011

L'equip del 'Fricandó' està decebut per la derrota del Madrid a Osasuna

madrid_osasunaAhir el Madrid malauradament i per decepció de tots, va perdre contra l'Osasuna, tot i així el Peyu està convençut que acabaran guanyant la Lliga, la Copa i la Champions.

Continuar llegint »

31/01/2011

'La isla' guanya la batalla de les audiències la nit de diumenge

la_isla

La Isla, la pel·lícula que fan a TVE amb guanya la nit de diumenge amb un 18,3% de share.

Continuar llegint »

31/01/2011

Com influeix la música dels establiments comercials en les nostres compres?

tiendaInflueix molt. Els sons afecten a la secreció d'hormones, a la respiració, al ritme cardíac ia les ones neuronals. De fet, segons els últims estudis, el local que no posa una música adequada pot arribar a perdre fins a un 30% de les vendes.

Continuar llegint »

Pàgina 1 de 29 12329 »

Tancar
Tancar
Tancar